Menu
Terug

De Acer Aspire TC-895 (I5212 BE) is een manusje-van-alles

22 juni 2021

De Acer Aspire TC-895 is een compacte, maar krachtige desktopcomputer die altijd voor je klaarstaat. Thuiswerken of even ontspannen, dat doet deze handige Windows 10 Home-pc net zo goed. Een alleskunner!

Handig ingesteld

De rol van thuiscomputer is helemaal op het lijf geschreven van de Aspire TC-895. Het begint al bij de behuizing van deze Acer-desktopcomputer: praktisch ingericht, met poorten aan de voorkant die je snel kunt bereiken. Een USB-stick insteken of je headset verbinden voor een videogesprek doe je razendsnel. Zelfs het slot waar je een geheugenkaart insteekt met je vakantiefoto’s ligt binnen handbereik. Functioneel? Ja, maar ook strak vormgegeven. De driehoekige powerknop met daarrond een verlichte V-vorm en de voorkant met geborstelde metaallook verhogen de elegantiescore. Neen, dit is geen grijze muis onder de desktop-pc’s!

Echte multitasker

Zodra je de Aspire TC-895 opstart, zal je onder de indruk zijn van de prestaties. Het is een echt werkpaard dat goed uitgerust is om het thuiswerken vlot te laten verlopen. Dankzij de SSD start hij vliegensvlug op en kun je zonder wachten je documenten openen. Wisselen tussen Word, PowerPoint, Outlook en nog een paar apps gaat even vlot. Met dank aan de populaire i5-10400-processor van Intel en het ruime geheugen van 16 GB. Zeggen die specificaties je weinig? Geen probleem, enkel het resultaat telt. En dat behaal je zonder tijdsverlies op deze goed uitgeruste en uitstekend presterende allrounder.

Meteen klaar om te starten

Het enige wat je nodig hebt om met de Aspire TC-895 van Acer aan de slag te gaan, is een monitor. Al de rest is in de doos meegeleverd: de computer uiteraard, maar ook een comfortabel USB-toetsenbord en een handige muis. Online gaan? Dat doe je via supersnelle ingebouwde WiFi.

Tijd voor entertainment

Het voor velen noodgedwongen thuiswerken tijdens de voorbije periode heeft ons allemaal duidelijk gemaakt dat het leven veel meer is dan werken alleen. Gelukkig staat de Aspire TC-895 (I5212 BE) ook klaar om je te helpen als je zin hebt in ontspanning. Films bekijken of muziek afspelen gaat probleemloos op deze computer, je socials check je met plezier en casual-gaming is ook geen uitdaging voor deze Acer-desktopcomputer. Je kunt dus altijd op hem rekenen!

Troeven

  • Veel geheugen: de hardware laat je vlot wisselen tussen apps en browservensters.
  • Alle poorten aanwezig: vooraan vind je twee snelle USB-poorten, inclusief USB-C.
  • Alleskunner: goede hardware laat je doorwerken en ontspannen.
  • Twee schermen: via de dubbele HDMI-poorten kun je twee monitors aansluiten.
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()