Menu
Terug

De Acer Nitro 5-gamelaptop serveert ingetogen kracht

14 december 2020

Met zijn subtiele design valt de Nitro 5 niet op als een volbloedgamelaptop. Maar vergis je niet: op deze Acer-topper met 17,3-inch scherm kun je gamen in hoge kwaliteit. Ook onderweg, dankzij de indrukwekkende batterij.

Ook mobiel gamen

De Nitro 5-laptops van Acer brengen gamewaardige prestaties naar een bereikbaar prijspunt. ‘s Avonds en in het weekend speelt de casual gamer in hoge kwaliteit, overdag wordt deze laptop gebruikt voor werk- of schooldoeleinden. De Nitro 5 (AN517-52-56Y9) heeft immers een robuust en discreet design dat echt gemaakt is voor mobiel gebruik. De hardware is snel, maar ook zuinig. De batterij gaat tot tien uur mee. Daar kun je iets mee onderweg!

acer, nitro 5

Topprestaties

Gamen en ontspannen - oké, ook werken - doe je met plezier op het immense 17,3-inch scherm met 120 Hz. Je beleeft een pakkende grootbeeldervaring bij het bekijken van films en als je de gamewereld betreedt. Games tonen met vloeiende graphics en hoge frameratio’s. Daar zorgt de combinatie van een Intel Core i5-10300H-processor en de Nvidia GeForce GTX 1650 TI met 4 GB geheugen voor. Dankzij de ondersteuning van 16 GB DDR4-geheugen en een snelle 512-GB SSD moet je nooit wachten: opstarten en multitasken gaan supervlot.

acer, nitro 5

Upgraden mag

Wat als je binnen een jaar of twee nood hebt aan meer opslagruimte? Uniek aan deze Nitro 5-laptop is dat je een HDD-upgradekit meegeleverd krijgt, zodat je later makkelijk zelf meer opslagcapaciteit kunt toevoegen. Praktisch, want games worden almaar groter en via gameabonnementen als Microsoft Game Pass kun je ook meer gametitels dan ooit tevoren installeren.

Koelbloedig

De Acer Nitro 5 komt met verschillende exclusieve features die de prestaties nog ten goede komen. Bijvoorbeeld door de koeling te optimaliseren, want enkel onderdelen die het hoofd koel houden, leveren de beloofde prestaties. Met NitroSense kun je zelf de temperatuur van de processor en de ventilatiesnelheid controleren. En dan is er nog CoolBoost, een technologie die de ventilatorsnelheid met tien procent en de koeling van de processor en grafische chip met negen procent verhoogt ten opzichte van de automatische modus. Het resultaat: een nog machtigere game-ervaring. Kan jij het aan?

Troeven

  • Megascherm: drie belangrijke specificaties van het scherm: 17 inch, 120 Hz en 3 ms reactietijd.
  • Controle: niet twijfelen, de gametoetsen hebben een aparte kleur.
  • Netwerkracer: WiFi 6 en Killer Ethernet 2600 zijn van de partij voor het snelste netwerk.
  • DTS:X Ultra: 3D-geluid maakt de spelbeleving levensecht.
acer, nitro 5
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()