Menu
Terug

De Acer Predator Orion 3000-game-pc is een pure krachtpatser

09 december 2021

Een game-pc met een kleine voetafdruk die toch ongelooflijk goed presteert? Dan moet je bij de onschuldig ogende, maar toch oppermachtige Predator Orion 3000 van Acer zijn.

Strak, maar toch machtig

Game-pc’s zijn doorgaans groot, lomp en nemen veel plaats in. Tot de Acer Predator Orion 3000 verscheen. Dit gamemonster is wel compact, zodat je hem zelfs naast je scherm kwijt kunt. Ja, Predator is erin geslaagd prestatiegerichte onderdelen en een efficiënt koelsysteem in een wel heel aantrekkelijke kast te stoppen.

Zo meegenomen

De strakke lijnen, het hoekige design en de coole details geven de Predator Orion 3000 een zeer stoer uiterlijk. Check de twee verlichte FrostBlade-ventilators en de lichtbalken aan de voorkant maar eens. Laat ze licht geven in een van de 16,7 miljoen mogelijke kleuren. Maar de Predator Orion 3000 is ook praktisch. Deze game-pc bezit een houder voor je headset. Aan de voorkant zitten de belangrijkste poorten, zodat je alles snel kunt bereiken. Neem je je pc mee naar een vriend of LAN-party? Met de geïntegreerde handgreep gaat dat erg vlot.

Prestatiebeest

Je wilt natuurlijk een game-pc die goed presteert. Knappe looks zijn mooi meegenomen, maar hoge framerates, daar draait het om! Daar heb je wel een uitgekiende hardwareconfiguratie voor nodig. Het kloppend hart van de Predator Orion 3000 is een Intel Core i5-11400F van de laatste generatie, ondersteund met 16 GB DDR4-geheugen. Voor flitsende graphics zorgt een Nvidia GeForce GTX 1660 Super met 6 GB GDDR6-geheugen. Doe er nog een NVMe-SSD van 512 GB bij en de nieuwste WiFi-versie, en je bent helemaal klaar voor je games, streaming en meer. Ja, ook die ‘zware’ apps van school of het werk draaien ongelooflijk soepel.

Doorgaan!

En zo komen we weer bij die knappe behuizing en verlichte FrostBlade-ventilators. Die doen iets cruciaal: ze zorgen dat de snelle hardware in de Predator Orion 3000 niet te heet wordt. Als de temperaturen stijgen, gaan de chips immers trager presteren. En dalen dus je framerates. Dat mag niet, en daarom ontwierp Acer een vernuftig koelsysteem waarbij een FrostBlade-ventilator vooraan en eentje achteraan zorgen voor een luchtstroom die bijna 35 procent verbeterd is. De framerate blijft zo helemaal op peil!

Troeven

Windows 11: je kunt gratis upgraden naar de nieuwste Windows-versie.

Sneller met software: speciale Acer-software optimaliseert de prestaties voor elke game.

Klein, maar toch groots: de compacte behuizing is handig als je niet zoveel plaats hebt.

Houd het hoofd koel: twee FrostBlade-ventilators houden de CPU en GPU perfect gekoeld.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()