Menu
Terug

De Acer Swift 5-laptop is even krachtig als verfijnd

07 oktober 2021

“Niet te geloven!”, denk je gegarandeerd als je deze elegante laptop van Acer optilt. Hij lijkt bijna niets te wegen en is superdun. Ideaal dus als je vaak de baan op moet.

Laag gewicht

Het vakmanschap spat van deze Acer Swift 5-laptop af. Ondanks de krachtige hardware, de grote accu en het aanraakscherm van 14 inch weegt deze slanke laptop amper 1 kg. Hoe dat kan? De behuizing is van magnesium-­lithium en magnesium-­aluminium, materialen die enorm licht en sterk zijn. Daardoor is de Acer Swift 5 SF514-55T-583V (EVO) verbluffend dun. 14,95 mm! Gemakkelijk als je hem opbergt in een rugzak of laptoptas. Deze Acer-laptop voelt heel luxueus. De donkere Mist Green-afwerking met goudkleurig scharnier ziet er bovendien elegant uit.

Niet alleen mooie looks

Aan de buitenkant scoort deze laptop en de binnenkant is even verzorgd. Hij draait op Windows 10 (met gratis update naar Windows 11), heeft krachtige hardware en gaat een hele dag mee. Dankzij een batterij van 56 Wh haal je tot 17 uur zonder te laden. Ruim voldoende voor een heel lange werkdag. In nood­gevallen tank je de accu pijlsnel weer bij. Na circa dertig minuten opladen kun je weer vier uur verder.

Stil? Stiller!

Acer heeft aan alles gedacht. Met een toets kun je eenvoudig de koeling bijregelen, zodat die in een stille omgeving niet te horen is. De laptop is sowieso pienter ontworpen om het hoofd koel te houden. Dubbele koelbuizen voeren warmte snel af, terwijl het scharnier de laptop een beetje van de tafel optilt. Zo koelt de onderkant sneller af.

Gegarandeerde prestaties

Zeggen hardwarespecificaties je weinig? Niet erg, want deze Acer Swift 5 is gebouwd rond het Intel EVO-platform. Het is een kwaliteitslabel dat garandeert dat een laptop op alle vlakken goed presteert, met dank aan de nieuwste Intel-hardware. Hierdoor geniet je altijd van de maximale prestaties uit de elfde generatie Intel Core-i5-processor en Intel Iris Xe-grafische chip. De Swift 5 start bijvoorbeeld heel snel op, heeft de snelste WiFi en reageert tot 40 procent soepeler dan een laptop van twee jaar geleden. Foto’s en video’s bewerken? Vlotter dan ooit. Met de Acer Swift 5 SF514-55T-583V (EVO) ben je zeker tevreden!

Troeven

  • Veilig inloggen: met de subtiel ingebouwde vingerafdruklezer log je veilig in.
  • Ultraslank: ongelooflijk hoe ultradun en slank hij is. De fijne details creëren een luxueuze look.
  • Imposant scherm: superdunne schermranden laten je genieten van een overweldigend scherm.
  • Snel surfen: je surft aan belachelijk hoge snelheden met WiFi 6 en MU-MIMO.
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()