Menu
Terug

De Asus VivoBook 15 is een laptop met heel veel flair

16 november 2021

Een stijlvolle afwerking en leuke kleuraccenten maken van deze Asus VivoBook 15-laptop een frisse verschijning. Het is echt een computer met veel persoonlijkheid, een machtig OLED-scherm én topprestaties.

Elegant design

Een saaie zwarte laptop is je ding niet? Dan ontdek je in deze VivoBook 15 (K513) van Asus een bijzonder elegant alternatief. Dit is een laptop met veel speelse design- en kleurelementen, waardoor hij (subtiel) uit de band springt. Zonder kitscherig uit de hoek te komen. Neen, deze Asus-laptop heeft bakken stijl. Kijk maar eens naar de fascinerende behuizing uit Transparent Silver of het verlichte chiclet-toetsenbord met een Enter-toets met gele rand. Daar werk je met plezier op!

OLED-display

De Asus VivoBook 15 (K513) is dichtgeklapt al een enorme blik­vanger, maar verwacht je aan nog meer luide wow-kreten als je hem openklapt. Alle ogen zijn gericht op het knappe 15,6-inch OLED-scherm dat kleur heel levendig en zwart oneindig diep toont. Het verbluffende contrast doet foto’s, video’s en games van het scherm spatten. Dat het scherm 100 procent van de DCI-P3-kleurruimte ondersteunt, klinkt misschien ingewikkeld, maar betekent eenvoudigweg dat het uitstekend geschikt is om foto’s en video’s te bewerken. OLED is natuurlijk het neusje van de zalm bij televisies, en dat is bij laptops niet anders. Een Intel Iris X-chip zorgt er bovendien voor dat die graphics bijzonder vloeiend over het scherm bewegen.

Vivobook laptop met Windows 10

Echt werkpaard

Deze Asus-laptop is licht en bezit goede hardware. Doe daar nog een stevige batterij bij en je spreekt over een computer die even geschikt is voor gebruik thuis als onderweg (of in de aula). Door een uitgekiende hardwaremix draaien alle apps soepel. De Intel Core i7-chip is bijvoorbeeld van de recentste generatie, terwijl 16 GB geheugen en de SSD-opslag van 512 GB je vlot laten multitasken en vliegensvlug bestanden opslaan. Niet veel met de ogen knipperen, of je ziet hem zelfs niet opstarten. Windows 10 staat meteen voor je klaar. Snelle WiFi en Bluetooth, plus een massa poorten maken deze Vivobook helemaal compleet. Pak hem uit en je kunt aan de slag!

Troeven

  • Wow en nog eens wow: het OLED-scherm toont levensechte kleuren vanuit elke hoek.
  • Vederlicht: check maar goed of deze laptop van 1,7 kg echt in je rugzak zit!
  • Goed geluid: speakers van Harman Kardon laten de beats luid klinken.
  • Onvermoeibaar: op het chiclet-toetsenbord kun je uren aan een stuk doortikken.
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()