Menu
Terug

De Brother DCP-J1200W is een veelzijdige printer voor thuis

12 oktober 2021

De Brother DCP-J1200W is een inkjetprinter met een scan- en kopieer­functie die je volledig draadloos kunt aansluiten, gebruiken en bedienen. Want kabels, dat is zo vorige eeuw.

Altijd en overal printen

De Brother DCP-J1200W is een all-in-one die kan printen, scannen en kopiëren. Via de ingebouwde WiFi voeg je hem gemakkelijk toe aan je thuisnetwerk. Vanuit je luie zetel een mail afdrukken of de kinderen die vanuit hun kamer een schooltaak laten printen: je hoeft er niet voor op te staan. En je kunt zelfs meldingen instellen die je laten weten wanneer de taak voltooid is.

Brother DCP-J1200W

Stevige prestaties

De Brother DCP-J1200W zet voor zijn prijs een goede snelheid neer: 28 pagina’s per minuut voor zwart-wit en 11 pagina’s per minuut in kleur. De eerste pagina rolt al na 10 seconden uit de printer. Ook de kopieersnelheid is hoog. De scanner gebruikt een resolutie van 1.200 x 2.400 dpi, zodat ook kleine tekst prima leesbaar blijft.

Brother DCP-J1200W

Brother Mobile Connect

Mobile Connect is de handige app om de printerfuncties te bedienen en personaliseren. Je kunt printopdrachten vanaf eender waar doorsturen. Als je bij het toestel staat om een document in te scannen, kun je het direct naar de app op je mobiele toestel sturen. Geen omweg via een mail of cloudopslag meer nodig dus. Je kunt ook vanuit de app de scan al controleren. Ook het inktniveau controleer je gewoon via de app. Inkt nodig? Bestel in de app de nodige inkt en die wordt bij je thuis geleverd.

Handige functies

Een A4-pagina uitvergroten tot een postercollage van 4, 9, 16 of zelfs 25 A4-vellen is geen probleem, evenmin als een boekje op A5-formaat maken. Je kunt ook op elke pagina een watermerk of standaardboodschap zetten. Bij het scannen kun je tekst laten herkennen en in een tekstverwerkingsapp openen en bewerken. Ingescande foto’s stuur je direct naar je favoriete beeldbewerkingsapp.

De DCP-J1200W is bedoeld voor thuis­gebruik, waarbij je 50 tot 1.000 pagina’s per maand drukt. Je kunt er weleens tot 2.500 pagina’s per maand mee gaan, maar als je regelmatig zo veel print, dan kijk je beter uit naar een andere all-in-one van Brother. Hij gebruikt vier aparte inktcartridges: een voor zwart en drie voor de kleuren. Je vervangt dus alleen het lege patroon. Met de meegeleverde cartridges print je meteen 720 pagina’s zwart en 480 pagina’s in kleur.

Troeven

  • Handige bediening: je bedient de DCP-J1200W waar je ook bent via de Mobile Connect-app.
  • Leuke printfuncties: maak posters en boekjes, of druk een watermerk op je pagina’s.
  • Vier inktpatronen: controleer het inktniveau en bestel nieuwe inkt via de app.
  • Twee jaar collect & return: technisch probleem? Brother haalt het toestel gratis op en brengt het hersteld terug.
Brother DCP-J1200W
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()