Menu
Terug

De Canon EOS M50 Mark II is geknipt voor al je videoprojecten

27 mei 2021

Of je nu vlogt, een YouTube-kanaal hebt of video’s maakt voor Instagram of TikTok, het is belangrijk dat je video’s er goed uitzien. Met de nieuwe EOS M50 Mark II van Canon maak je professioneel uitziende video’s zonder moeite.

Vervolg op succes

De Canon EOS M50 was al een groot succes bij bloggers, vloggers en influencers. Geen wonder: het is een makkelijk te gebruiken camera waarmee je ook zonder diepgaande camerakennis heel goede video’s en foto’s kunt vastleggen. Met de nieuwe EOS M50 Mark II kan dit nog beter en gemakkelijker. Je wilt bezig zijn met wat je toont en vertelt, niet met allerlei instellingen en camerafuncties. Door de intelligente technologie in de EOS M50 Mark II legt de camera automatisch de sfeer van het moment vast, zelfs in de meest uitdagende lichtomstandigheden.

Altijd scherp

Erger jij je er ook aan als het beeld in een video in en uit focus springt? Met de EOS M50 Mark II blijft de focus altijd netjes op wie er in beeld is. Daarvoor zorgen de ingebouwde gezichts- en oogherkenning: zodra de camera een gezicht of oog in beeld ziet, houdt hij de focus daar op. Het variangle-aanraakscherm achterop de EOS M50 Mark II kun je naar opzij klappen en naar voor draaien, zodat je steeds kunt controleren of je zelf goed in beeld staat. Een andere grote ergernis bij online video is een slechte geluidskwaliteit. Daarom heeft de EOS M50 Mark II een standaard 3,5-mm microfoonaansluiting. Plug hier een goede microfoon in en je krijgt meteen helder en duidelijk geluid bij je video.

Slimme opties

Op Instagram en TikTok moet je niet afkomen met gewone, horizontale video. Daarom kun je met de EOS M50 Mark II instellen dat je verticale video wilt opnemen. Gedaan dus met kunstgrepen om de camera zelf verticaal te houden terwijl je filmt. Ook live streamen wordt voor videomakers steeds belangrijker. Daarom bevat de EOS M50 Mark II een HDMI-uitgang. Een laptop, HDMI-kabel en Canons gratis EOS Webcam Utility-software: meer heb je niet nodig om te streamen op Twitch of voor haarscherpe videochats op Skype, Zoom of Teams. Live streamen naar YouTube kan zelfs direct van op de camera.

Speciale kits

Speciaal voor videomakers vind je bij MediaMarkt twee speciale kits. De Vlogger Kit bevat de EOS M50 Mark II, een 15-45mm lens, een RØDE-videomicrofoon en een handig Joby GorillaPod-statief. De Premium Livestream Kit bevat daarbovenop nog een Micro HDMI-kabel, een HDMI-converter, een compacte stroomadapter, en een DC Coupler-batterijpack. Zo kun je meteen van start gaan met je nieuwe vlogproject!

Troeven

  • Geconnecteerd met je smartphone: zet je foto’s en video’s snel en gemakkelijk over naar je smartphone.
  • Oog- en gezichtsdetectie: zodra de camera een gezicht of oog in beeld ziet, houdt hij de focus daar op.
  • Verticale live en videostreams: uitermate geschikt voor TikTok- en instagram-video’s.
  • Uitklapbaar aanraakscherm: makkelijke bediening via aanrakingen en altijd goed in beeld omdat je zelf het resultaat kunt zien.
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()