Menu
Terug

De Galaxy Book2 Series-laptops zijn de perfecte partner voor je Samsung-smartphone en -tablet

16 mei 2022

Samsung ken je natuurlijk van zijn baanbrekende smartphones, tablets, televisies en meer. Maar wist je dat Samsung sinds kort laptops met de allernieuwste snufjes en functies aanbiedt? Werp een blik op de nieuwe Galaxy Book2 en ontdek een krachtig toestel dat perfect samenwerkt met je Samsung-smartphone en -tablet.

Note PC

Onder de noemer ‘Note PC’ lanceert Samsung een volledige lijn nieuwe laptops, van de handige Chromebook 360 tot de krachtige Galaxy Book2 Pro 360. Maar dit zijn geen laptops zoals je ze klassiek kent. Ze komen met veel nuttige features en bieden een uitstekende gebruikservaring. Denk aan zaken als de S Pen om aantekeningen te maken op het scherm of het gemak waarmee je van je Samsung-smartphone naar een Samsung-laptop kunt switchen. Zowel in de les als bij het werken word je snel een stuk productiever - er mee ontspannen lukt natuurlijk ook prima!

Volhouders

De nieuwste toevoeging aan de Note PC-lijn van Samsung is de elegante Galaxy Book2 Pro. Dit is een slank en licht toestel dat je overal kunt gebruiken. De Galaxy Book2 Pro 360 is dan weer een 2-in-1 model dat je in enkele seconden van een laptop naar een tablet converteert - of omgekeerd. In de aula, in je favoriete koffiebar of in het thuiswerkhoekje, deze Samsung-laptops met 13,3- of 15-inch scherm staan altijd paraat, mede dankzij de batterij die het twintig uren uitzingt.

Prestatiebeesten

Presteren? Dat doen deze Samsung-laptops zeker, met dank aan het meest recente 12th Gen Intel Evo-platform dat gebruikt wordt. Dat betekent veel technologisch vernuft, zoals een Intel-processor van de twaalfde generatie, een supersnelle SSD en een slim koelsysteem dat je laptops steeds optimaal op temperatuur houdt. In mensentaal: Windows 11 draait soepel en je springt als een echte multitasker van app naar app. Zonder te wachten!

Magnifiek scherm

Een dunnere laptop dan de Galaxy Book2 Pro vind je niet in dit segment. Heel stijlvol is dat, maar je levert niet in op mogelijkheden en prestaties. Neem nu het scherm: de Galaxy Book2 Pro en Book2 Pro 360 komen met een adembenemende AMOLED-display. Deze bloedmooie schermen ken je al van de Samsung-smartphones en -tablets, maar nu kun je er ook op werken op een laptop. Kleuren en contrast zijn adembenemend. Dat stel je echt op prijs als je gamet of een film meepikt op Netflix. Wow, het lijkt net een minibioscoop! Tijd om te werken? Tijdens het sleutelen aan een document raken je ogen niet vermoeid. Daar zorgt de Eyecare-functie voor door schadelijk blauw licht te filteren.

Tweede scherm is zo geregeld

De Galaxy Book2 Pro en Book2 Pro 360 werken naadloos samen met andere Samsung-toestellen, zoals een Galaxy S22-smartphone of Galaxy Tab S8-tablet. Dat is een echte troef waarmee je productiever wordt en flexibeler kunt werken. Via Quick Share open je op je smartphone snel de laatste versie van de presentatie die je op de Galaxy Book2 Pro aan het bewerken was, bijvoorbeeld. Je kunt zelfs je Android-apps openen op je Samsung-laptop. Een tweede scherm voor je Galaxy Book2 Pro nodig? Dat is in een wip geregeld met een Galaxy Tab S8!

Extra cadeautje

Koop tussen 2 mei en 30 juni 2022 een Samsung Galaxy Book2 Pro of Book2 Pro 360, en je ontvangt van Samsung de Galaxy Buds Pro. Met deze draadloze oortjes met noise-cancelling luister je in alle rust naar je muziek of focus je op de videovergadering.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()