Menu
Terug

De Google Nest Audio-speaker brengt muziek naar elke kamer

21 oktober 2020

Muziek in de keuken of in je woonkamer, keuken én slaapkamer? De nieuwe Nest Audio van Google maakt het eenvoudig en speelt alle streamingdiensten af. En stembediening kan natuurlijk ook!

Betaalbaar en superslim

Ontmoet de nieuwe Nest Audio-speaker, de draadloze luidspreker van Google die even goed klinkt als slim is. Met zijn hip en modern design is dit compacte toestel ook onopvallend te plaatsen, waar je wilt. Het is echt een subtiele toevoeging aan je interieur. Overal in huis kun je dus van goede geluidskwaliteit genieten, en dat voor een redelijke prijs. Welke muziek kun je afspelen? Nagenoeg alles, want vanuit tientallen muziekapps op je Android- of iOS-toestel kun je door te tikken je favoriete tracks en playlists draadloos doorsturen naar de speaker. Dit kan onder meer via de app van Spotify, YouTube Music, Apple Music en vele andere muziekstreamingdiensten. Ook internetradio afspelen vanaf je smartphone kan.

google nest audio

Een heel systeem

Haal één Nest Audio in huis als je in één ruimte muziek wilt beluisteren. Of combineer meerdere Nest Audio-speakers met andere Chromecast-compatibele toestellen om in heel je woning van je muziek te genieten. Met een paar keer tikken verhuist je playlist ook mee als je na het koken naar de living verkast. Via de Google Home-app groepeer je makkelijk speakers zodat hetzelfde nummer in meerdere kamers afspeelt. Helemaal synchroon. Perfect voor feestjes of bij het opruimen!

google nest audio

Met twee is het beter

Wil je in de luie zetel echt in hoge kwaliteit naar muziek luisteren? Neem dan twee Nest-speakers, koppel ze in een stereopaar en zet ze op enkele meters van elkaar. Via de Home-app is dat koppelen heel eenvoudig - en het resultaat is om van te smullen. Je favoriete liedjes klinken nog beter en de kamer wordt gevuld met je lievelingsmuziek.

Bedienen met de stem

“Hey, dat is een nummer van BTS, zet het wat luider!”. Zo’n verzoek is makkelijk in te willigen. Zeg gewoon “Hey Google, zet het volume hoger” en het is geregeld. De Nest Audio heeft een ingebouwde microfoon waarmee je de muziek makkelijk bedient. En meer, want je kunt Google Assistant ook vragen om andere slimme toestellen te besturen. “Hey Google, dim het licht in de woonkamer”, is de perfecte optie als de zwoele stem van Gregory Porter voor wat romantische sfeer zorgt.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()