Menu
Terug

De motorola razr 5G krijgt de nieuwste features en een iconisch design

06 oktober 2020

Smartphones worden alsmaar groter, maar mag die mobiele telefoon nog wel in je broekzak passen? Uit een ver verleden komt een helemaal up-to-date antwoord: de motorola razr 5G. Een smartphone die dichtgeklapt supercompact is en in open stand pronkt met een spectaculair groot scherm.

Legende heruitgevonden

De oorspronkelijke razr van motorola was een echt designicoon. Je nam hem overal mee naartoe, want hij paste in je broekzak of handtas. Telefoneren, dat deed je door hem open te klappen. Tijd voor een grondige remix van het origineel, dacht motorola. Met de nieuwste functies, zoals 5G en Android, en met een openklapbaar design dat even handig is als weleer. Maar als je de nieuwe razr 5G nu opent, krijg je wel een 6,2-inch OLED-display te zien. Je favoriete apps en games verschijnen dus voor je neus in een verbluffende kwaliteit. Voor films is het brede 21:9 CinemaVision-scherm perfect.

Onderweg blijf je op de hoogte

Moet je onderweg de motorola razr 5G openen om een melding te zien of een bericht te beantwoorden? Neen hoor, dankzij het geniale Quick View-scherm aan de buitenkant kun je al die dingen (en meer) gewoon doen zonder het toestel te openen. Selfies maken, muziek bedienen, een route zoeken of iets aan Google Assistant vragen, het kan terwijl de smartphone dicht blijft. Wil je toch meer? De razr 5G is ontworpen zodat je hem kunt openen en bedienen met een hand. Vegen of een tekst typen kun je doen terwijl je nog loopt om je trein te halen. Een lege batterij onderweg? Dat zal niet snel gebeuren met een exemplaar dat het een hele dag uitzingt.

motorola, razr 5g

Update voor het echte leven

Het nieuwe, openklapbare design uit glas en staal is klaar voor intensief gebruik. Haal de razr 5G waar en wanneer je wilt boven, want hij is ook waterafstotend. Een gemorst glas water, zweet tijdens het sporten of een regenbui vormt geen probleem. En dankzij het baanbrekende scharnierontwerp kan den motorola razr 5G volledig dicht worden gevouwen zonder dat er ruimte zichtbaar is. Dat is twee keer gewonnen, want het grote OLED-scherm wordt zo nog beter beschermd tegen krassen en de smartphone is nog dunner. Ja, je kunt hem echt in je broekzak kwijt.

De beste selfiecamera

Ondanks de compacte afmetingen zitten er steengoede camera’s in de motorola razr 5G. De hoofdcamera heeft een 48-megapixel beeldsensor die dankzij optische beeldstabilisatie en Quad Pixel-technologie haarscherp fotografeert - ook bij slecht licht. Een autofocus met een laser zorgt ervoor dat je onderwerpen bliksemsnel scherpstelt, terwijl de ingebouwde artificiële intelligentie je op verschillende manieren helpt om beter te fotograferen. Is de nieuwe razr 5G dichtgeklapt, dan kun je hem ook gebruiken voor selfies. Dankzij die 48 megapixels wordt dit meteen de beste selfiecamera ter wereld! In opengeklapte toestand heb je bovendien de beschikking over een tweede selfiecamera van 20 megapixels. Ook niet mis!

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()