Menu
Terug

De MSI GF65-laptop is slank, dun en toch supersnel

08 april 2021

Moet een gamelaptop groot en log zijn? Zeker niet! De gloednieuwe MSI GF65-laptops herbergen de nieuwste onderdelen in een chassis dat even slank als sportief oogt. Gamen in stijl!

Machtige uitstraling

Dat de MSI GF65 10UE-032BE Thin, beschikbaar vanaf midden april, een bliksemsnelle Intel-processor van de tiende generatie en een Nvidia GeForce RTX3060-videochipset bevat, dat is niet het meest bijzondere. Geweldig, dat wel, want daardoor speel je de nieuwste gametitels in zeer hoge kwaliteit.

Echt verbluffend is dat dit geweldige duo toch in een heel slank chassis zit. Dat maakt deze MSI-laptop een Windows 10-toestel als geen ander. Hij is flinterdun en tegelijkertijd indrukwekkend dankzij het design uit geborsteld aluminium. Neen, hij hoeft niet te schreeuwen “Ik ben de snelste”. Je ziet het er gewoon aan!

Supervloeiend

Wat er onder de motorkap zit, is simpelweg indrukwekkend te noemen. En het 15,6 inch grote scherm blijft zeker niet achter. De knappe gamebeelden die de krachtige Nvidia-chipset met 6 GB GDDR6-geheugen mogelijk maakt, zien er dankzij de Full HD-resolutie haarscherp en gedetailleerd uit. Zodra je in de actie springt, zal je pas echt verbluft zijn. Deze laptop heeft een 144-Hz display, waardoor graphics supervloeiend over het scherm bewegen. Je game wordt zo nog meeslepender!

msi, gf65, thin

Topgeluid is even belangrijk

Of je nu de ingebouwde luidsprekers gebruikt of zoals professionele gamers een headset verkiest, deze MSI-laptop heeft het nodige geluid aan boord om je oren te verwennen. Via de NAHIMIC 3-feature kun je het op heel veel manieren aanpassen. Zowel het gamegeluid als het geluid van je headset worden geoptimaliseerd.

Onvermoeibaar

Performante hardware in een dun chassis, dat kan toch niet? Toch wel, want MSI rust de GF65 10UE-032BE Thin uit met een geavanceerd koelsysteem. Zowel de processor als GPU hebben een toegewijd koelcircuit. De chips oververhitten daardoor niet en blijven de beste prestaties leveren. Via de Dragon Center-software kun je alles monitoren en tweaken, naargelang je gebruikssituatie. Thuis ga je voor maximale prestaties, onderweg heb je liever wat meer batterijduur. Via het Dragon Center is dat in een wip geregeld. De software heeft daarnaast slimme features als je gameactie wilt capturen en online delen. Want jouw overwinningen wil je met de rest van de wereld delen!

Troeven

  • Luxegevoel: geborsteld aluminium dat zorgt voor een premiumgevoel.
  • Krachtige GPU: speel op hoog niveau met alle grafische effecten ingeschakeld.
  • Designtopper: het knappe ontwerp is even slim als authentiek.
  • Niet enkel games: ook apps werken vliegensvlug dankzij de tophardware.
msi, gf65, thin
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()