Menu
Terug

De MSI GS66 Stealth-gamelaptop is een superheld zonder franjes

12 november 2020

Zoals een superheld die in het gewone leven een maatpak draagt, zo is de GS66 Stealth van MSI. Het is een volbloedgamelaptop die topprestaties biedt en strak genoeg oogt om overal discreet te gebruiken.

Werken en gamen gaan samen

De hoogstaande hardware en het prestatiegerichte profiel van een gamelaptop maakt hem even interessant als je video’s bewerkt of zware apps voor het werk moet draaien. Maar je hebt geen zin in een flashy behuizing die luidkeels ‘GAMER’ schreeuwt? Dan is de gloednieuwe GS66 Stealth van MSI de ultieme laptop die je zoekt. Hij combineert een robuust design dat kracht uitstraalt met het nieuwste op het vlak van Intel-processors en Nvidia-chips.

msi, gs66 stealth, gamelaptop

Ultieme display

Het 15,6-inch scherm van de GS66 Stealth is geoptimaliseerd voor professionele gaming. Het 240-Hz paneel toont graphics vloeiender dan je voor mogelijk houdt. Geen inputlag of ghosting te bespeuren, zodat elk detail zichtbaar wordt. Dat zijn natuurlijk ook troeven waar je op kantoor of onderweg enorm van profiteert. Teksten en beelden worden haarscherp gepresenteerd, met een natuurlijke kleurweergave zodat je probleemloos grafisch werk kunt verrichten. De Full HD-resolutie betekent dat je video’s perfect tonen op het grote scherm. Meer nodig? Via de Thunderbolt- en HDMI-poorten kun je uitbreiden naar een opstelling met drie schermen!

msi, gs66 stealth, gamelaptop

De beste prestaties

Wat maakt een gamelaptop als de GS66 Stealth tot een echt prestatiebeest? Het begint bij het gebruik van de nieuwste hardware, inclusief Intel-processors van de laatste, tiende generatie. De Nvidia Geforce RTX 2070 is even baanbrekend en zorgt voor een verbluffende grafische ervaring. Zet alle visuele effecten in je games maar op, want dit is de opgevoerde Max-Q-versie van Nvidia’s GPU. Ook de rest van de hardwareconfiguratie zit op hoog niveau.

Slim design

Deze laptop zit ook heel slim in elkaar. Er is de Cooler Boost Technology bijvoorbeeld, die flinterdunne ventilatoren gebruikt om de hardware koel te houden. Het toetsenbord is van topkwaliteit en de verlichting ervan kun je zelf aanpassen. Gamelaptops staan niet bekend voor autonomie, dat is bij de GS66 Stealth wel anders. De combinatie van tophardware, software en de gigantische batterij betekent dat hij geschikt is voor mobiele gebruik.

Troeven

  • Hoogste settings: gamen doe je zonder compromissen, met de GFX-settings op max.
  • Dun en elegant: het design is slank en discreet, maar ook best stoer en luxueus.
  • De nieuwste hardware: topprestaties dankzij de nieuwste chips van Intel en Nvidia.
  • Pro-geluid: de GS66 Stealth heeft speciale speakers aan boord, ontwikkeld door Dynaudio.
msi, gs66 stealth, gamelaptop
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()