Menu
Terug

De Predator Orion 3000 (620 I510-10) is een gamedesktop-pc met heel veel power

11 mei 2021

Wil je gamen in hoge kwaliteit én zonder compromissen? En mag die game-pc er echt cool uitzien? Maak dan plaats voor de Predator Orion 3000 620 I510-10, een krachtige, maar compacte gamedesktop-pc.

Compacte krachtpatser

Echte gamers weten dit als geen ander en kiezen voor een desktopcomputer om de beste gameprestaties te krijgen. Als je de nieuwe Predator Orion 3000 onder ogen krijgt, begrijp je meteen waarom ze dit zeggen. Deze machtige, maar toch compacte desktopcomputer maakt heel veel indruk met zijn stoere kast en grote verlichte ventilator aan de voorkant. Helemaal sensationeel wordt het als je hem inschakelt en binnen enkele seconden al kunt gamen. Dankzij met zorg geselecteerde hardware draaien zelfs de zwaarste games soepel.

predator, orion

16,7 miljoen kleuren

De Predator Orion 3000 zit in een compacte behuizing met een volume van slechts 18 liter. Je kunt rekenen op goede prestaties zonder daarvoor veel ruimte op te offeren. Toch blijft de hardware koel zodat de framerates altijd op peil blijven. Daar zorgen de twee grote Predator FrostBlade-ventilatoren voor. De kast personaliseer je via de verlichte lichtbalken en ventilator vooraan. Je bepaalt zelf welke kleur ze uitstralen. Er zijn 16,7 miljoen kleuren mogelijk, dus neem je tijd om de juiste te kiezen.

predator, orion

Praktisch ingesteld

De Predator Orion 3000-kast is heel praktisch. Een handgreep maakt het verplaatsen makkelijk als je naar een LAN-party gaat, er is een houder voor je headset en op de voorkant zijn er twee USB 3.2 Gen2-poorten en audioaansluitingen voorzien. Allemaal binnen handbereik. Verbinden met het netwerk kan via WiFi 6 of via Gigabit Ethernet. Welke optie je ook kiest, online ben je niet te kloppen.

Beestig snel

Games zien er op de Predator Orion 3000 magnifiek uit dankzij de uitstekende tandem van de Intel Core i5-10400F-processor en de Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER-videokaart met 6 GB GDDR6-geheugen. Die solide hardwarebasis wordt versterkt met 16 GB DDR4-werkgeheugen en een M.2 Solid State Disc van 512 GB. Met deze hardware kun je heel veel aan. Zowel de nieuwste games als zware apps draaien soepel op deze desktop-pc. Schakelen tussen Discord en je game om even met clanleden te overleggen? Ook dat gaat zonder haperingen!

Troeven

  • Kampioenenhardware: de Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER laat je spelen op de allerhoogste gamesettings.
  • DTS:X Ultra: uit je headset of speakers klinkt geweldig surroundgeluid.
  • Geen gigant: Deze compacte desktopgame-pc neemt weinig plaats in.
  • Multitasker: Snel switchen tussen games en apps gaat heel vlot.
predator, orion
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()