Menu
Terug

De UltraGear-monitoren van LG maken je games nog meeslepender

16 september 2021

Het najaar is altijd superdruk met school en werk, maar laat ook tijd over voor een beetje me time met je favoriete games. De fonkelnieuwe LG UltraGear-monitoren zorgen voor de geweldige graphics!

Doordachte keuze

Een gamemonitor kies je niet zomaar. Neen, je hebt er een nodig die in staat is om graphics vloeiend en haarscherp te tonen. Je wilt echt niets missen van wat de nieuwste generatie spelconsoles en grafische kaarten voor pc-gamers op het scherm toveren. Daarom zijn de UltraGear-monitoren van LG een uitstekende keuze. Dit zijn schermen die adembenemende graphics kunnen tonen zoals het echt hoort. Een verbluffende reactietijd van 1 ms en een refresh rate tot 165 Hz (en meer) leveren de beste spelervaring, welke spelgenre je voorkeur ook geniet.

Meer kleuren dan je mogelijk achtte

Er zijn verschillende UltraGear-monitoren, maar één ding delen ze allemaal: een IPS-scherm. Deze beeldtechnologie levert een helder beeld, zodat je bij zonlicht en ’s avonds een perfect zicht hebt op je games. De graphics zien er ongelooflijk realistisch uit, net zoals de spelontwikkelaars het bedoeld hebben. Nano IPS-schermen gaan nog verder en leveren levensechte kleuren en hebben een enorm kleurbereik. HDR-ondersteuning ontbreekt uiteraard ook niet. Het resultaat? Zelfs de kleinste details worden zichtbaar, zoals de flitsen van het geweer van een verstopte scherpschutter of een felle explosie in de ruimte.

Klaar voor actie

Ook als de actie losbarst, blijven de UltraGear-monitoren haarscherpe beelden tonen. Dankzij een reactietijd van 1 ms is er geen motion blur te bespeuren, zelfs als je tegen 300 km/u met je F1-bolide op Francorchamps de Eau Rouge-bocht opvliegt. Omdat LG UltraGear-monitoren compatibel zijn met Nvidia G-Sync en FreeSync Premium heb je nooit te maken met grafische fouten (zoals tearing) die de sfeer verpesten. Dankzij de refresh rate van 144 Hz (27GN650-B) of 165 Hz (LG 27GP850-B) mis je geen enkele frame. Je kunt zelfs bij bepaalde UltraGear-modellen overklokken naar 180 Hz!

V-wing-design

De beeldkwaliteit zit helemaal snor bij de UltraGear-monitoren. Maar ook het bijna randloze design is helemaal top. LG heeft deze prestatiebeesten uitgedost in een stoer en futuristisch V-wing-design dat je gameopstelling echt perfect complementeert. De strakke, V-vormige voet straalt pure kracht uit, met een gelikte en verstelbare ophanging aan een punt aan de achterkant. Alle aansluitingen zijn gegroepeerd in het midden, zodat je kabels netjes kunt wegwerken in de voet. Een USB-stick insteken doe je ook heel makkelijk. Slim gezien!

Verschillende modellen

Er is een LG UltraGear-gamemonitor voor iedereen. De 27GN650-B toont een Full HD-resolutie en heeft een verversingssnelheid van 144 Hz. Met functies als Black Stabilizer en Crosshair word je een echte winnaar, ook bij hectische Battle Royal-sessies. De ergonomische 27GN750-B doet er nog een schepje bovenop, dankzij ondersteuning voor HDR10 en een refresh rate tot 240 Hz. De max is de 27GP850-B: 27 inch diagonaal, 2.560 x 1.440 resolutie en een refresh rate tot 180 Hz. Game on!

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()