Menu
Terug

Devolo Multiroom WiFi Kit

12 april 2018

Even snel kunnen surfen in de slaapkamer, de tuin en de hobbykamer als in de woonkamer. Vaak kan het niet, maar toch is het makkelijk mogelijk. Met de Multiroom WiFi Kit van devolo.

Perfecte verbinding

Veel mensen zullen de situatie herkennen: beneden surf je supersnel, maar op de hogere verdiepingen gaat het internet aan een slakkengangetje vooruit. De Xbox in de kamer van je zoon heeft uren nodig om een update te downloaden. Gelukkig kan dat makkelijk anders. De Multiroom WiFi Kit van Devolo komt je ter hulp. Met minimale moeite zorg je dat alle kamers waar het internet traag gaat of zelfs niet werkt, toch voorzien worden van een snel draadloos WiFi-netwerk. Het briljante aan deze oplossing is dat je er geen technische kennis voor moet hebben. Het is echt plug ’n play zoals we dat noemen: insteken en je bent klaar. Alles configureert automatisch, maar als je een beetje een techneut bent die zelf toch graag alles instelt, kun je wel een app downloaden om dat te doen.

WiFi voor iedereen

In de Multiroom WiFi Kit vind je drie toestellen: eentje dat je dicht bij de router van de internetaanbieder in het stopcontact steekt en twee toestellen die je plaatst in ruimtes waar het WiFi-netwerk amper werkt. Via de elektriciteitskabels in de muur maken ze contact met elkaar. Elk toestel (een dLAN Powerline-adapter) brengt een nieuw draadloos netwerk in de lucht, zodat je in die ‘dode’ zones opeens wel kunt surfen en streamen. De Multiroom WiFi Kit bevat alles wat je nodig hebt om zelfs grote woningen helemaal van WiFi te voorzien. Zijn er hier of daar nog problemen, bijvoorbeeld in de tuin? Voeg achteraf een extra adapter toe om echt overal draadloos te kunnen surfen. Kijk alvast uit naar de zomer, als je in een strandstoel op het gazon op je tablet kunt surfen!

Voor mobiele toestellen en meer

Met de Multiroom WiFi Kit ben je echt voor alle mogelijke situaties gesteld. De adapters brengen in de kamers waar je ze plaatst een performant WiFi-netwerk in de lucht, geschikt voor alle mogelijke mobiele toestellen. Je smartphone, tablet of laptop, je surft aan hoge snelheid. Skypen met vrienden op wereldreis of 4K-streamen via Netflix, dat moet ook lukken. Wil je bepaalde apparaten, zoals een pc, met een kabel aansluiten? Dat kan, want op elke adapter zijn twee netwerkingangen. Net wat je nodig hebt als je jouw PlayStation of Xbox stabiel op het internet wilt krijgen bij het multiplayergamen!

Snel via Powerline

De devolo Multiroom WiFi Kit bevat adapters die de nieuwste versie van Powerline toepassen. Je haalt dus de beste technologie in huis om een netwerk via het lichtnet te verspreiden, met snelheden tot 1.200 Mbps.