Menu
Terug

Deze OMEN X by HP-laptop zorgt voor een revolutie!

01 oktober 2019

Een gamelaptop zoals de OMEN X by HP Laptop 15-dg0036nb heb je nog nooit gezien. Het baanbrekende design introduceert een tweede scherm, zodat je tijdens intense gamesessies een oogje kunt houden op andere zaken.

Grensverleggend

Wat HP met deze nieuwe OMEN X-laptop doet, is bijzonder slim. Deze gamelaptop breekt alle conventies met zijn revolutionaire design, zonder daarbij het essentiële uit het oog te verliezen. Het huwelijk van snelle hardware en een slank design met twee schermen maakt deze dunne krachtpatser met Windows 10 aan boord aantrekkelijk voor elke gamer. Ook powerusers zullen verleid worden, want de uitstekende prestaties en de mogelijkheid om twee apps tegelijkertijd te zien, zijn in elke situatie handig.

omen x, hp, laptop

Waarom een tweede scherm?

De OMEN X by HP Laptop 15-dg0036nb heeft een hoofdscherm en een kleiner Full HD-scherm dat net boven het toetsenbord is gemonteerd. Op het 15,6-inch scherm verschijnen apps en games haarscherp, dankzij de Full HD-resolutie en de ontspiegelende laag die bovenop het IPS-paneel ligt. Het tweede scherm is 6 inch groot en is aanraakgevoelig. Het dubbelt dus als scherm en als extra manier om de laptop te bedienen. Toon op het tweede scherm bijvoorbeeld tijdens het gamen Twitch of Discord, terwijl op het hoofdscherm je spel full-screen getoond wordt. Toon er Spotify, zodat je tijdens het racen een gepaste soundtrack kunt samenstellen. Of het OMEN Command Center, waarmee je de hardware van de OMEN X by HP Laptop 15-dg0036nb perfect kunt tweaken.

omen x, hp, laptop

Verfijnd ontwerp

Het design van deze gamelaptop is superdun en strak, stijl- en smaakvol. De heel dunne randen rond het hoofdscherm zetten het beeld helemaal centraal. Klap hem open en je zal verwonderd zijn over het smalle scharnier, waardoor het deksel enkel in het midden aan het toetsenbord bevestigd is. Een echte blikvanger is het! Ook praktisch: wil je in een donkere ruimte gamen, dan schakel je de RGB-verlichting achter het toetsenbord in, zodat je altijd meteen de juiste toetsen selecteert. De behuizing is bovendien zo gemaakt dat je makkelijk upgrades kunt uitvoeren. Dat maakt hem ook duurzamer dan de meeste laptops.

Snelle hardware

Een gamelaptop moet presteren op het hoogste niveau. Met de hardware die hier onder de motorkap steekt is dat zeker geen probleem. Een krachtige Nvidia RTX 2070-videokaart kan 3D-graphics in hoge kwaliteit tonen en is helemaal klaar voor games met ultrarealistische ray-tracing, bijvoorbeeld. De bliksemsnelle SSD, het efficiënte DDR4-geheugen en de performante Core-processor van Intel zorgen voor topprestaties op alle vlakken.

Slim gekoeld van OMEN X by HP

Ook knap: zelfs bij veeleisende games blijven de prestaties op peil, met dank aan het uitgekiende koelsysteem. Een revolutionair thermisch ontwerp en een IR-sensor zorgen ervoor dat de OMEN X by HP Laptop 15-dg0036nb snel blijft en toch niet heet aanvoelt!

omen x, hp, laptop

Meeslepend geluid

Twee HP-luidsprekers, HP Audio Boost en door de experts van Bang & Olufsen afgestemde audio brengen games en films hoorbaar en voelbaar tot leven met deze laptop. Die speciale gameheadset mag je dus gerust opbergen!

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()