Menu
Terug

DJI Spark Fly More: de handigste minidrone

02 oktober 2018

Met de DJI Spark kun je je creativiteit echt de vrije loop laten. Deze minidrone zit vol met technologische handigheidjes die hem superhandig maken. En met het Fly More-pakket ben je perfect uitgerust om op stap te gaan en de wereld op jouw unieke manier in beeld te brengen.

Supereenvoudig

Met de Spark haal je de handigste minidrone is huis. Deze kleine vliegenier weegt amper 300 gram, maar is erg slim. Hij stijgt op uit je hand en je kunt hem besturen met eenvoudige gebaren om bijvoorbeeld een selfie te maken of om de drone te vragen je te volgen.

DJI Spark

Natuurlijk kun je hem ook besturen met je smartphone voor nog meer leuke effecten. Met een klik laat je hem verticaal opstijgen terwijl hij filmt, of rond je cirkelen. Met TapFly klik je gewoon op het scherm om aan te duiden waar de Spark moet heen vliegen. En dankzij ActiveTrack vertel je de Spark met een klik wie hij moet volgen.

Pano-beeldmodus

Loepzuivere beelden

Creatieve beelden maak je in een wip met deze drone, dankzij de ingebouwde Pano-beeldmodus voor de mooiste panoramabeelden en de unieke Pano-Sphere-modus. Met de ShallowFocus-feature neem je prachtige selfies en portretten. De Spark is uitgerust met een 1/2,3-inch CMOS-sensor met 12-megapixel resolutie en schiet video’s in Full HD-resolutie (1.920 x 1.080) tot 30 beelden per seconde. De speciale breedhoeklens garandeert scherpe en levendige resultaten. De dubbelassige gimbalophanging zorgt voor een uitstekende stabilisatie, zodat je altijd mooie en vloeiende beelden hebt, met veel details.

Ook veiligheid staat voorop als je met een DJI-drone vliegt. Het FlightAutonomy-systeem van de Spark maakt gebruik van de camera, een Visual Positioning Systeem, GPS-systeem en een hele reeks sensoren samen met een 24-core processor. Hiermee blijft hij nauwkeurig hangen tot op dertig meter hoogte, ziet hij obstakels tot vijf meter ver en landt hij veilig. De Spark keert automatisch terug naar zijn startpunt als de batterij te laag is, hij verbinding verliest met de controller of als je op de Return to Home-knop drukt net zoals de DJI Mavic Air.

Fly More

De DJI Spark is alles wat je nodig hebt om aan je foto- en videoavonturen te beginnen. Maar met het Fly More-pakket ben je nog beter uitgerust. Vooral de remote controller in het pakket is een fantastische upgrade. Wie met de smartphone vliegt, kan de drone maximaal honderd meter ver laten gaan en tot vijftig meter hoog. Met de controller kan je de Spark tot twee kilometer ver sturen en 152 meter hoog. De controller geeft je ook toegang tot de Sport-mode, waardoor de Spark een snelheid tot 50 km/u haalt. En uiteraard bestuur je de drone nu met echte controllersticks en is je scherm volledig vrij om het beeld te tonen.

Fly More-pakket

Verder bevat het Fly More-pakket vier extra paar propellers, een set beschermingsbeugels voor de propellers (handig als je ergens vliegt met weinig ruimte), een extra batterij, een lader waarmee je drie batterijen simultaan oplaadt en een handige schoudertas.

Spark-drone

Kies je kleur

Een creatieveling geeft graag een eigen look aan alles. Dus uiteraard ook aan zijn Spark-drone. Daarom heeft DJI de Spark beschikbaar gemaakt in vijf leuke kleuren: alpine white, sunrise yellow, sky blue, meadow green en lava red.