Menu
Terug

Video: Grootmoeders laptop vs de gloednieuwe Lenovo-convertible

Ken jij de floppydisk nog?
Leestijd minuten
26 augustus 2019

Dat de tijden veranderen, is een waar understatement. Maar wanneer je grootmoeder haar allereerste 'laptop' vergelijkt met dit gloednieuwe model van Lenovo, lijkt het wel alsof er millennia tussenbeide zitten. Kijk mee.

Lenovo pakt uit met laptop Yoga C930

lenovo, yoga, c930

De Lenovo Yoga C930 is een high-end laptop die veel in zijn mars heeft. De snelle hardware en het 2-in-1-design vormen een onverslaanbare combo voor mobiele werkers en fashionista's. Tijd voor entertainment? Geniet van zijn 3D-soundbar! Lees meer. 

5 onmisbare apps om te scoren op school

lenovo, school, kinderen, enfants, student, étudiant,apps, back to school, premier jour à l'école, applications, école, l'école

Met een veelzijdige laptop zoals de Lenovo Yoga C930 haal je betere punten op school. Een sterke claim? Het studeerwerk moet je natuurlijk zelf doen, maar met de juiste laptop en deze vijf apps krijg je meer gedaan. Lees meer. 

Zo maakt Lenovo je woonkamer slimmer

lenovo, laptop, portable, smart living

We hoeven je niet te vertellen hoe innovatie en technologie onze manier van leven en werken ingrijpend veranderen. En dat merk je ook in jouw woonkamer. Laten we eens kijken hoe 'de living' er de voorbije decennia op vooruitging. Lees meer.