Menu
Terug

eXtremeGamer Ultimate V10 Intel: speel met power!

13 november 2019

Veeleisende pc-gamers verwachten supervlot draaiende games in de hoogste grafische settings. Speciaal voor hen bouwt eXtremeGamer de krachtigste en snelste game-pc’s. De Ultimate V10 Intel is een van de paradepaardjes, zeg maar Arabische volbloeden, in hun groeiende gamma.

Gamers verkiezen de pc

Met de nieuwste generatie gameconsoles en de groeiende populariteit van mobiel gamen zag het er even naar uit dat gamen op pc in de verdrukking zou geraken. De ‘kenners’ en trendwatchers zaten er faliekant naast! De pc als gameplatform bleef niet enkel koppig standhouden, vandaag verkiezen 1,2 miljard van de wereldwijd 2,2 miljard gamers de computer als hun favoriete toegangspoort tot de wereld van videogames!

extremegamer, ultimate v10 intel

Met het mooiste visuele detail

Hoewel heel wat van de huidige games op een standaard-pc draaien, vragen de meeste grote titels toch wat meer. Zeker als je ze in optimale settings wilt spelen. Zonder haperingen en met het mooiste visuele detail. Dan kom je al snel uit bij een game-pc en dat is precies waar eXtremeGamer in uitblinkt. In zijn assortiment vind je modellen die je de krachtigste prestaties voor elk budget geven, met als absoluut paradepaardje deze Ultimate V10 Intel.

extremegamer, ultimate v10 intel

Breinkracht

Het hart van de Ultimate V10 is de Core i9-9900K-processor van Intel. Die telt acht kernen, oftewel onafhankelijke centrale processorunits, en zestien simultane berekeningsthreads. Goed voor een razendsnelle kloksnelheid van 3,60 GHz die geboost kan worden tot een indrukwekkende 5 GHZ! Die Core i9-9900K plugt eXtremeGamer op het MSI Z390-A PRO-moederbord, dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid, sterkte en slimme manier om warmte af te leiden. Niet onbelangrijk als je games op volle toeren draaien.

GeForce RTX2080 Ti Ventus

De geavanceerde Intel-processor staat er niet alleen voor, maar kan beroep doen op een meer dan behoorlijke dosis RAM-geheugen: Corsair Vengeance Pro 2, met maar liefst 16 GB (2 x 8 GB) 3.000-MHz DDR4-werkgeheugen. Werkgeheugen dat ook nog eens superieure overklokprestaties neerzet. Net zo belangrijk voor wie die maximale grafische setting met de optimale snelheid wil combineren, is de grafische kaart. Daarvoor kiest deze eXtremeGamer Ultimate V10 Intel voor de GeForce RTX2080 Ti Ventus, met 11 GB grafisch geheugen aan boord en ondersteuning voor VR-toepassingen, High Dynamic Range-beelden en het opnemen van je eigen gameplay - altijd leuk om een keertje op te scheppen bij vrienden.

Nooit meer plaats maken

Games vragen tegenwoordig alsmaar meer opslagruimte en die krijg je met de Ultimate V10 Intel van eXtremeGamer in ruime porties. Zo mag je al behoorlijk wat games in je bibliotheek verzamelen voor de 2 TB grote P300-schijf van Toshiba nog maar begint vol te lopen. Je game-pc snel opstarten en applicaties razendsnel aanspreken worden dan weer gegarandeerd door een razendsnelle SSD van 500 GB.

extremegamer, ultimate v10 intel

Goed geventileerd

De warmte die gecreëerd wordt wanneer games het uiterste van je processor en grafische kaart vragen, kan nefast zijn voor je hardware en de pc-prestaties in het algemeen. Die grafische kaart in kwestie beschikt al over twee ventilatoren, maar eXtremeGamer voorziet de CPU van de Ultimate V10 Intel daarbovenop nog van een Corsair Hydro Series H150i Pro-vloeistofkoeler. Die doet zijn ding overigens ook aangenaam snel. Zo kun je zonder zorgen of hoorbare stoorzender helemaal voluit gaan in je games!

extremegamer, ultimate v10 intel

Je hoeft hem niet te verstoppen!

Uiteraard is wat onder de motorkap zit het allerbelangrijkst voor je gamebeleving, maar bij de Ultimate V10 Intel mag die motorkap er ook best zijn. eXtremeGamer koos voor de Obsidian Series 500D RGB van Corsair, een premium mid-tower vervaardigd in aluminium, met getinte glaspanelen en RGB-lichtsturing die je helemaal kunt tweaken naar eigen voorkeur of voor een extra onderdompeling in je games.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()