Menu
Terug

Gamen kun je overal met de Legion 5 15ARH05H-laptop van Lenovo

15 juni 2021

Wil je de nieuwste games echt spelen zoals het hoort, met supervloeiende graphics en de hoogste framerates? Dan komt deze slanke Legion 5-gamelaptop van Lenovo met 15,6-inch scherm als geroepen.

Bereikbare winnaar

De Legion 5 15ARH05H is een laptop die je echt zal verrassen. Waarom? Omdat het prijskaartje zeker niet overdreven is, integendeel! Reken op goede gameprestaties, want alle hardware in de Legion 5 is daar voor geoptimaliseerd. De Nvidia GTX 1660 Ti-videokaart is een echte topper waarmee je heel wat games in de hoogste kwaliteit kunt spelen met alleen maar supervloeiende beelden. Daar staat het scherm met een 120-Hz verversingssnelheid garant voor.

lenovo, legion, laptop

Minimalistisch design

Deze stijlvolle laptop heeft een minimalistisch design dat niet van de daken schreeuwt dat je een gamer bent. De lijnen zijn strak gehouden, onder meer door de meeste poorten aan de achterkant te plaatsen. Je kunt hem dus gerust op kantoor bovenhalen. Veel weegt de Legion 5 niet, zodat je hem makkelijk kunt meenemen. Neen, de Lenovo Legion 5 is geen laptop die je enkel thuis kunt gebruiken. Haal hem tijdens de lunch boven om aan je gamestats te werken bijvoorbeeld, of kijk naar een film terwijl je naar huist spoort met de trein.

lenovo, legion, laptop

Maximale prestaties

Onder de motorkap vind je niet enkel een uitstekende grafische kaart, ook de andere hardware is top. De snelle AMD R7-4800U-processor laat games soepel draaien, maar is ook geschikt als je zware apps wilt gebruiken. Er is 16 GB geheugen beschikbaar, zodat je naast je game ook Discord in de achtergrond kunt laten draaien, bijvoorbeeld. Even van de ene app naar de andere springen doe je in een wip. Lenovo heeft de Legion 5 ook voorzien van ColdFront 2.0, een geavanceerd koelsysteem. De hardware wordt daardoor nooit te warm en de prestaties blijven altijd op peil.

TrueStrike

Tijdens een lange sessie in Fortnite en als je in Word een tekst moet typen, moet je op het toetsenbord kunnen vertrouwen. Gelukkig scoort de Legion 5 ook op dat vlak uitstekend. Het TrueStrike-toetsenbord is comfortabel in gebruik en voelt goed aan. Wordt het stilaan donker? Ontsteek de verlichting achter de toetsen. Dat is cool en superhandig, een beschrijving die eigenlijk voor heel deze Legion 5-laptop van Lenovo van toepassing is!

Troeven

  • Perfect in beeld: het 120-Hz scherm toont alle gameactie in vloeiende bewegingen.
  • Krachtige graphics: de GPU van Nvidia kan de meeste topgames in hoge kwaliteit tonen.
  • Aanpassen: via de Vantage-software kun je de prestaties, stilte of batterijduur instellen.
  • Goed geluid: de ingebouwde speakers van Harman Kardon leveren een geweldige sound.
lenovo, legion, laptop
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()