Menu
Terug

Gamen op een hoger niveau met de Asus ROG Strix G13-laptop

24 augustus 2021

E-sporters en liefhebbers van deathmatches en battles royal opgelet! Gameprestaties op het hoogste niveau en een bekroond design komen samen in deze krachtige ROG Strix G13-gamelaptop van Asus.

Snel en slank

Duik je het liefst in een gigantische MOBA-veldslag of ga je voor het uitspelen van een lange solocampagne in een RPG-game? Wat je ook favoriete spelgenre is, met deze Asus-laptop zit je gebeiteld. De ROG Strix G13 is ontworpen voor gamers, dat merk je meteen. Alles aan deze gestroomlijnde laptop is gericht op het leveren van topprestaties, van het comfortabele, verlichte toetsenbord tot de krachtige grafische chip. Het dunne design en lage gewicht maken het mogelijk om deze laptop gewoon mee op vakantie te nemen. Zijn snelle hardware zorgt ervoor dat hij ook geschikt is voor zware apps en multitasking.

Unieke verschijning

Onder de motorkap is deze ROG Strix G13 heel indrukwekkend te noemen. Maar eerst ga je verleid worden door de fraaie buitenkant in Eclipse Grey. De strakke lijnen, net als het kleuraccent en patroon op het aluminiumdeksel dat doorloopt naar de achterkant, geven deze laptop iets speciaals. Fascinerend is de instelbare Aura Sync-verlichting die via het toetsenbord, het logo en een lichtbalk rondom de basis kleuren en sfeer verspreidt.

Geweldige prestaties

Gamegraphics bewegen vloeiend over de 15,6-inch display met 144-Hz refreshrate. Dankzij de antireflectielaag kun je de indrukwekkende grafische effecten die de Nvidia RTX 3060 op het scherm tovert, bewonderen. De lat ligt hoog qua prestaties, mede dankzij de krachtige AMD Ryzen 9 5900HX-processor en 8 GB DDR4-geheugen. Games laden snel via de SSD, terwijl je online games nooit haperen door de allernieuwste WiFi-ondersteuning.

Via de kabel

Om de ervaring compleet te maken, heeft Asus het beste geluid voorzien. Luister je via de krachtige Twin Smart Amp-luidsprekers of toch liever met een headset? Reken bij een headset op een meeslepende Dolby Atmos-ervaring met virtueel 5.1.2-surroundgeluid. De ROG Strix G13 beschikt zelfs over 2-wegs AI Noise Cancellation zodat je je volop kunt concentreren op je teamchat en het gamegeluid!

Troeven

  • Blikvanger: een uniek design maakt hem mooier dan klassieke laptops.
  • Snel opgeladen: in dertig minuten laat je de laptop voor de helft op.
  • Reageer vliegensvlug: comfortabele toetsen met gameaanduidingen en een breed touchpad zijn aanwezig.
  • Lichtbron: de Aura Sync-verlichting pas je helemaal naar eigen wensen aan.
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()