Menu
Terug

GoPro HERO6 Black

20 december 2017

Bij GoPro draait het helemaal rond ongelooflijke actiebeelden vastleggen. Van je gekke stunts op een bmx en jouw allereerste parachutesprong tot een tochtje door de bergen op je snowboard … Met de gloednieuwe GoPro HERO6 Black maak je nog betere beelden en creëer je in een wip adembenemend filmpjes.

4K-beelden

De GoPro HERO6 Black is de nieuwste actiecamera van GoPro. Het toestel staat paraat om je avonturen in een ongelooflijke kwaliteit vast te leggen, en dat makkelijker dan ooit. De HERO6 Black presteert twee keer beter dan zijn voorganger, de HERO5. Een enorme sprong voorwaarts die mogelijk werd door de nieuwe GP1-chip die de actiecamera aanstuurt. 

De HERO6 pakt uit met een indrukwekkend lange lijst van mogelijkheden. 4K-video filmen in een vloeiende 60 beelden per seconde? Zeker, of verkies je Full HD-kwaliteit aan een verbluffende 240 beelden per seconde? Zo creëer je spectaculaire slow motion-beelden. Voeg daarbij een aanzienlijk betere videostabilisatie en je begrijpt dat GoPro hier een heel bijzondere actiecamera voorstelt. Ook voor het nemen van foto’s is er veel vooruitgang te melden. Je kiekjes zien er veel beter uit met de HDR-modus en omdat de HERO6 Black in RAW-modus kan bewaren, kun je achteraf nog alle beeldbewerkingen uitvoeren.

Cornershow: GoPro Hero6

Eenvoudige bediening

Wat de GoPro HERO6 Black nog genialer maakt, is de eenvoudige bediening. Een 2-inch aanraakscherm brengt je heel snel bij alle instellingen, maar voor de eenvoudige functies kun je met op één knop te drukken veel doen. Of gebruik een stemcommando. Jawel, de HERO6 Black is uitgerust met spraakherkenning. Dat is een handige eigenschap als je bij het klimmen of downhillracen de handen letterlijk vol hebt.

GoPro_Image_Parachute

GoPro is de koning van actiecamera’s. Dat de HERO6 Black uit de doos klaar is voor het avontuur zal je dus niet verbazen. De robuuste camera heeft bijvoorbeeld geen speciale behuizing nodig als je gaat zwemmen, want hij is waterdicht tot tien meter diep. De zeer stabiele draadloze verbinding met GoPro-accessoires en -afstandsbedieningen, evenals met je smartphone (via 5 GHz WiFi bijvoorbeeld) zorgt ervoor dat alles vlot werkt.

Kant-en-klaar verhaal

Mooie beelden maken van je avonturen is een ding, maar ze ook knap presenteren kan veel werk zijn. Of je gebruikt de Quik-app op je smartphone om je HERO6-video’s op een heel eenvoudige manier tot indrukwekkende QuikStories om te vormen. Inclusief muziek en mooie overgangen, zodat het resultaat zonder moeite er heel professioneel uitziet. Je vrienden en familie zullen onder de indruk zijn!

Met een drone

Met de vernieuwde Karma-drone van GoPro krijg je nog meer mogelijkheden om je exploten op spectaculaire wijze vast te leggen. Maar dit is geen gewone drone: hij komt met een lichtgewichtcase waarin je het toestel kunt vervoeren en de besturing gebeurt  via een handheld met scherm. Iedereen kan het!

GoPro_Image_Snow_Slay