Menu
Terug

HP Instant Ink laat je printen zonder inktzorgen

16 februari 2021

Ben je het ook beu dat je printer altijd zonder inkt valt net als je iets wilt printen? Met Instant Ink van HP krijg je altijd op tijd inkt thuis geleverd. En bovendien bespaar je geld en tijd...

Altijd inkt

Om te printen, heeft een printer inkt nodig. Als hij zonder inkt valt, kun je niet printen. Je moet er dus aan denken om altijd inkt in huis te hebben. Met HP Instant Ink denkt de printer daar zelf aan. In het toestel zit een slimme assistent ingebouwd die bijhoudt hoeveel inkt je nodig hebt. Wanneer de inkt bijna op is, zal de assistent automatisch nieuwe inkt bijbestellen. Die wordt dan gratis bij je thuis geleverd.

hp, instant ink

Het juiste plan

Instant Ink werkt als een gsm-abonnement. In plaats van belminuten en data kies je hoeveel pagina’s per maand je wilt printen. Er zijn vijf plannen beschikbaar. Voor je een plan kiest, schat je in hoeveel je per maand wilt printen. Voor elk plan betaal je een vast bedrag per maand, zodat je perfect kunt berekenen hoeveel een afdruk kost. Het plan van 50 pagina’s per maand kost 2,99 euro, zodat je weet dat één afdruk je zo’n vijf eurocent kost. Het maakt helemaal niet uit of je in kleur of zwart-wit print: alleen het aantal pagina’s telt.

hp, instant ink

Neem je pagina’s mee

Als je in een maand eens wat minder print, is dat geen probleem. Je neemt de ‘ongebruikte’ pagina’s mee naar een volgende maand, met een maximum van drie keer het normale aantal pagina’s. Het is dus geen probleem als je in de vakantieperiode bijna niets print en als de scholen weer opengaan, plots veel meer. Op de website hpinstantink.com kun je inloggen op je persoonlijke dashboard om te zien hoeveel pagina’s je hebt geprint en hoeveel meeneempagina’s je nog hebt. Moet je onverwacht meer pagina’s dan normaal printen en heb je geen meeneempagina’s meer, dan is dat geen probleem. Net zoals bij je gsm-abonnement betaal je dan extra voor de pagina’s buiten je plan. Merk je dat je regelmatig meer (of minder) print dan je plan, dan kun je op elk moment besluiten om over te stappen naar een ander plan.

Goed voor de wereld

HP Instant Ink is ook goed voor het milieu. Doordat de inkt rechtstreeks bij je thuis geleverd wordt, is er minder transport en verpakking nodig. De lege cartridges kun je gratis laten recycleren. Zo wordt het plastic gebruikt als grondstof voor nieuwe. Alles samen heeft Instant Ink daardoor een CO2-footprint die 73% lager ligt dan wanneer je inkt in de winkel zou kopen.

Troeven

  • Altijd printen: je valt nooit zonder inkt.
  • Kostefficiënt: je kunt tot zeventig procent besparen op je printkosten.
  • Flexibele plannen: je kunt op elk moment je Instant Ink-plan aanpassen.
  • Meeneempagina’s: ongebruikte pagina’s neem je mee, tot maximaal drie maanden.
hp, instant ink
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()