Menu
Terug

HP Spectre Notebook 13-af001nb

06 februari 2018

De HP Spectre 13-af001nb is een laptop om indruk mee te maken. De slanke lijnen, de spectaculaire prestaties en het magnifieke scherm maken deze HP-laptop een echte hartendief.

Werken met plezier

Als lid van de high-end Spectre-familie bezit de HP Spectre Notebook 13-af001nb veel kwaliteiten, waardoor hij bij uitstek geschikt is voor de mobiele werker. Zowel aan de buiten- als de binnenkant zorgde HP voor de beste onderdelen en afwerking. Dat maakt dat je elke dag met plezier deze elegante laptop zal openen om aan de slag te gaan.

Zoals altijd bij Spectre-laptops weet HP hier een geslaagd huwelijk tussen functionaliteit en design te voltrekken. De Spectre Notebook 13-af0001nb straalt klasse uit, dankzij een ontwerp dat gebruikmaakt van koolstofvezel en metaal. Tegelijkertijd blijft de laptop zeer handig. Door de materiaalkeuze is de HP Spectre Notebook 13-af0001nb bijvoorbeeld licht en dun, waardoor je hem makkelijk kunt meenemen.

HP Spectre Notebook 13-af001nb

Slim is ook het verborgen scharnier. Net zoals bij luxemeubels is het scharnier van deze laptop helemaal onzichtbaar, wat het design nog platter en strakker maakt. Een detail, maar wel eentje dat heel goed aangeeft dat HP aan alles heeft gedacht. Het helemaal verlichte toetsenbord, de gezandstraalde klep, de koperen randen rondom, het krasbestendige Corning Gorilla-glas op het aanraakscherm, … Alles is piekfijn afgewerkt.

Geweldige hardware

De specificaties van de HP Spectre Notebook 13-af0001nb liegen er niet om: dit is een snelle, betrouwbare Windows 10-laptop voor veeleisende gebruikers. Een Intel Core i7-8550U-processor, 8 GB geheugen en SSD van 256 GB vormen de kern, terwijl de USB-C Thunderbolt-poort, Bluetooth 4.2 en ondersteuning voor WiFi-toestellen met MU-MIMO zorgen voor pijlsnelle verbindingen met randapparatuur en het netwerk.

Het geluid werd overigens getuned door Bang & Olufsen, waardoor je nog meer zal genieten van muziek. En als je tijdens een lange vlucht even ontspant met een filmpje, dan valt je meteen op hoe prachtig het 13,3-inch Full HD-scherm wel is. Aangezien mobiel werken centraal staat, kun je erop rekenen dat de batterij een werkdag lang stroom levert. Moet je toch laden? Dan laad je deze HP-laptop in een half uur alweer voor helft op. Zo kun je er weer een aantal uurtjes tegenaan!

HP Spectre Notebook 13-af001nb - on the go

Altijd gered

De HP Spectre Notebook 13-af0001nb is een premiumlaptop die met veel zorg is ontworpen. Maar wat als er onverwacht toch iets fout zou gaan? Dan is er HP’s PC Help. Treedt er een probleem op met de hardware van deze HP-laptop, dan kun je rekenen op een snelle oplossing. In eerste instantie heb je goede telefonische ondersteuning. Komt er zo geen oplossing uit de bus, dan heb je de keuze: een technieker komt bij je thuis de kwestie aanpakken of je laptop wordt opgehaald, snel hersteld en weer terug naar jou gebracht. Hoe dan ook, in geen tijd kun je weer aan de slag!