Menu
Terug

HP Spectre x360 Convertible: haal alles uit deze veelkunner

10 februari 2020

Een laptop die licht en ultracompact is, en toch de hele dag presteert op topniveau. Dat moet wel de nieuwe Spectre x360 Convertible 13-aw0091nb van HP zijn!

Flexibel ontworpen

Veelzijdig zijn de laptops uit de HP Spectre x360-familie altijd al geweest. Daar zorgt het flexibele design wel voor. De Spectre x360 Convertible 13-aw0091nb kun je bijvoorbeeld van laptop omvormen tot een tablet, waardoor je in de zetel comfortabel surft, je sociale media doorneemt of een video bekijkt. Of zet hem recht als een tent - met het scherm naar buiten - zodat je in alle comfort een serie op Netflix kunt bingewatchen. Deze laptop past zich dus aan jouw noden aan. Handig, toch?

HP Spectre x360 Convertible

Voor elke rol geschikt

Je kunt alle kanten uit met deze Windows 10-convertible. Hij werd speciaal ontworpen om je de hele dag te vergezellen en bij te staan. Tijdens de kantooruren is het een echt werkpaard: krachtig en met handige functies die je nog productiever maken. ’s Avonds staat de HP Spectre x360 Convertible 13-aw0091nb paraat met een oogstrelend scherm en speakers getuned door Bang & Olufsen, om te zorgen voor een meeslepende film- of gamebeleving. In alle omstandigheden voelt hij zich prima, zowel thuis als onderweg.

HP Spectre x360 Convertible

Luxueus design

De Spectre x360 Convertible 13-aw0091nb pakt uit met een elegante vormgeving waar je graag mee zal pronken. Het is dan ook een mooi toestel, met een behuizing die volledig uit aluminium bestaat. Dankzij het hoekige lijnenspel komt hij heel trendy over. Het fraaie design is even functioneel als mooi. Neem nu de metalen, met CNC-bewerkte behuizing. Die is geraffineerd afgewerkt, maar ook duurzaam en licht. Leg deze laptop op een weegschaal en hij tikt af op 1,3 kg. Een echt pluimgewicht!

De nieuwste hardware

Het mooie design wordt gecombineerd met krachtige hardware die zowel games als apps vlot doen draaien. Dit is een van de eerste laptops met een Intel-processor van de tiende generatie (een supersnelle Core i7-1065G7). De processor wordt ondersteund door 16 GB werkgeheugen, een flitsende SSD van 1 TB en een Intel Iris Plus-videokaart. Surfen en bestanden naar collega’s sturen gaan supersnel dankzij de nieuwste WiFi-technologie. Presteren, dat doet de Spectre x360 Convertible 13-aw0091nb dus heel graag!

Zonder randen

Je ervaart geen afleidingen als je werkt of ontspant met deze laptop. Alle aandacht gaat naar wat er op het scherm toont, want randen zijn er amper. Van reflecties heb je ook geen last op de 13,3-inch, krasbestendige Full HD-display.

HP Spectre x360 Convertible

Superbatterij

Het is ongelooflijk hoe lang deze laptop blijft werken. Dankzij de nieuwste snufjes moet je pas opladen na 19,5 uren! Moet het dan toch? Lang moet je niet wachten, want na dertig minuten is de batterij weer voor de helft gevuld.

HP Spectre x360 Convertible

Privacy en beveiliging

Er is een hardwarematige killswitch voor de webcam en een muteknop voor de microfoon met ledlichtje zodat je weet dat niemand meeluistert. Met de vingerafdruksensor beveilig je je gegevens op een veilige manier.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()