Menu
Terug

JBL Quantum-headsets en -speakers: topgeluid in je games

20 augustus 2020

Een ‘victory royal’ scoren, dat lukt niet zonder goed geluid. Je tegenstanders snel lokaliseren, een NPC helder verstaan, je teamleden perfect coördineren via de chat, … dat gaat het best met het nieuwe Quantum-gamma van JBL.

Ontworpen voor winnaars

Het nieuwe Quantum-gamma van JBL omvat headsets en pc-speakers die speciaal voor gamers werden ontwikkeld. Ze combineren de indrukwekkende geluidskwaliteit waar JBL voor bekend staat om je een voorsprong op de concurrentie te geven. Doel: het geluidsbeeld van de gamewereld zo accuraat en realistisch mogelijk weergeven, zodat je op je oren kunt vertrouwen tijdens de strijd. Een zombie besluipt je langs achter? Je hoort het meteen, zodat je gepast kunt reageren. De Quantum-reeks omvat zeven headsets (met en zonder kabel) en de stoere Quantum DUO-luidsprekers.

jbl, quantum

Uniek design

Maar liefst zeven Quantum-headsets, dat betekent dat er voor elke soort gamer en voor elk budget wel een model is. Bij elk kun je rekenen op QuantumSOUND, ontwikkeld om gamers een meeslepende spelervaring te geven. Gigantische MOBA-gevechten worden zo nog hectischer en spannender. Tegelijkertijd wou JBL wel dat gamers konden vertrouwen op hun headset. Alles komt spectaculair over, maar ook correct. Geluidseffecten in games vertellen je nu eenmaal veel over wat er gebeurt. Langs een bewaker sluipen in een game als The Last of Us: Part II wordt veel eenvoudiger als je echt kunt horen waar hij loopt.

jbl, quantum

Machtig geluid

De Quantum 300, Quantum 400, Quantum 600 en Quantum 800 zijn voorzien van de nieuwe QuantumSURROUND-geluidstechnologie, waardoor het geluid van alle kanten lijkt te komen. Ja, ook van boven. Helikopters vliegen over je heen en je hoort meteen of je in een spel buiten of binnen staat. Maar waarom doen deze JBL-headsets het beter dan andere? Dankzij slimme software en (op de high-end Quantum ONE) ingebouwde sensors die je hoofdbewegingen tracken, klinkt alles nog veel levensechter.

Krachtige speakers

JBL is de gamers die liever geen headset dragen, niet uit het oog verloren. Voor hen is er de Quantum DUO, een set van twee compacte, maar toch heel krachtige speakers die je naast je monitor kunt zetten. Verbinden met je pc is heel eenvoudig: plug de AUX- of USB-kabel in en je bent klaar! Wil je op een ander moment naar een playlist luisteren, dan gebruik je gewoon Bluetooth om je muziek te streamen van je smartphone. Nog meer sfeer krijg je met de ingebouwde verlichting die je via een controleknop instelt. Bij een muziektrack gaat de LED-verlichting zelfs op de beats reageren volgens een patroon dat jij kiest.

Troeven

  • Werkt met alles: het nieuwe Quantum-gamma is gemaakt voor pc- én consolegamers.
  • Onderdompeling: dankzij QuantumSOUND is je gamegeluid altijd accuraat en meeslepend.
  • Focus op het spel: de Quantum-headsets zitten zacht, maar stevig op de oren. Zo kun je uren spelen!
  • Surroundgeluid: van alle kanten komen geluidseffecten op je af, je zit echt midden in je game.
jbl, quantum
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()