Menu
Terug

Je eigen labels en linten printen met de Brother P-touch CUBE

13 mei 2021

De Brother P-touch CUBE is een elegante labelprinter geschikt voor thuisgebruik. Met de handige app ontwerp je creatieve labels en linten naar jouw smaak.

Elegante printer

Denk je bij ‘labelprinter’ aan een log toestel om saaie labels voor kistjes en sleutelkastjes te printen? Dan moet je eens naar de Brother P-touch CUBE kijken. Deze labelprinter heeft een elegant design waardoor hij perfect een plaatsje bij je thuis verdient. Met zijn witte kleuren past hij in elk interieur.

Creatieve labels met de P-touch CUBE

Ook de labels zelf tillen de P-touch CUBE naar een hoger niveau. Je hebt de keuze uit tientallen kleuren en materialen, van zachte pasteltinten tot opvallende metallic- en glittereffecten. Er zijn ook satijnen linten die je kunt gebruiken om een cadeautje in te pakken, en opstrijkbare textiellabels om kleren te labellen. Je kinderen kunnen elk een eigen kleur of materiaal kiezen, zodat meteen opvalt van wie de gelabelde spulletjes zijn.

brother, p-touch, cube

Stevige labels

De gelamineerde labels van Brother hebben een duurzame beschermlaag waardoor ze bestand zijn tegen water, chemicaliën, vrieskou en hitte. Ze mogen dus mee in de vaatwasser, diepvriezer en microgolfoven, en je kunt ze ook buiten gebruiken waar ze kunnen natregenen. Alleen met de metallic zilveren labels is het even uitkijken: die mogen niet in een microgolfoven.

brother, p-touch, cube

Maak je eigen stijl

Ook bij wat er op het label komt te staan, heb je een waaier aan mogelijkheden met de P-touch CUBE. Kies uit de vele beschikbare lettertypen, van standaard over meer stijlvolle tot handgeschreven letters. En omdat een beeld vaak meer zegt dan een woord, kun je ook tot drie emoji of symbolen toevoegen aan je ontwerp. Van een hartje voor een favoriet item, duidelijk herkenbare labels voor zomer- of winterkleding, potjes voor voeding, … met een pictogram maak je meteen duidelijk wat het is.

Ontwerp op je smartphone

Hoe maak je nu die creatieve labels op de P-touch CUBE? Heel eenvoudig, met de P-touch Design&Print-app van Brother. Download de app en volg de aanwijzingen in de app om je smartphone te verbinden met de P-touch CUBE-printer dankzij een Bluetooth-verbinding. Je kunt je labels ontwerpen waar en wanneer je wilt, en je ontwerp opslaan in de app. Je print ze dan af wanneer je thuis bent en tijd hebt. Tip: wil je al eens ontdekken wat je met de app kunt doen? Je kunt de app ook gebruiken als je nog geen P-touch CUBE bezit!

De P-touch CUBE printer werkt op gewone AA-batterijtjes. Je kunt hem dus overal gebruiken, ook waar er geen stopcontact in de buurt is.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()