Menu
Terug

Je WiFi-netwerk eenvoudig uitbreiden met de devolo Magic 1 WiFi mini

09 september 2021

September staat synoniem van een nieuwe start op school of op het werk. Het is ook het moment dat je ontdekt dat je WiFi-signaal in huis toch niet geweldig is. Gelukkig is er de Magic 1 WiFi mini van devolo!

Compact design

De Magic 1 WiFi mini is een compact toestel dat in een wip je WiFi-netwerk uitbreidt. Je kunt het gebruiken als handige manier om een nieuw draadloos netwerk te maken. Of om je bestaande WiFi-signaal sterker te maken op plaatsen waar het maar traag reageert. Opeens supersnel surfen boven op de slaapkamer? Dat is zo gefikst met deze oplossing van devolo.

Eenvoudig instellen

Net zoals bij de andere Magic-toestellen van devolo is het instellen van de Magic 1 WiFi mini heel eenvoudig. Met de Starter Kit of Multiroom Kit heb je meteen alles in handen om je woning uit te rusten met snelle WiFi. Gewoon de adapters op de juiste plaatsen in het stopcontact steken: eentje bij de router van je internetprovider, en een of twee adapters waar je een beter WiFi-signaal wilt. Dan open je de Home Network-app op je mobiele toestel en ben je er bijna. Nog snel enkele stappen doorlopen in de app en je WiFi-netwerk is klaar! Later kun je altijd extra Magic-adapters toevoegen als dat nodig blijkt.

Discreet

Het mooie aan de Magic 1 WiFi mini is dat je op eenvoudige wijze snelle WiFi in je hele huis of appartement krijgt. Gedaan met lang wachten om een grote download of haperende Zoom-lessen met klasgenoten of Teams-meetings. Gewoon de adapters insteken en het probleem is opgelost. De Magic 1 WiFi mini werkt perfect samen met de andere Magic-adapters van devolo. Nog een groot pluspunt van dit toestel is dat het heel klein is. Het ‘bengelt’ niet aan een stopcontact. Dat is soms handig, bijvoorbeeld bij een stopcontact achter een kast.

Met de kabel kan ook

Je profiteert ook van die snellere WiFi als je ‘s avonds de cursussen of het werk aan de kant schuift. Ook het streamen van video en muziek gaat supervlot. Wil je de allersnelste verbinding voor je smart-tv of spelconsole? De devolo Magic 1 WiFi mini is van een Ethernet-poort voorzien, zodat je een toestel eventueel bekabeld kunt aansluiten. Verder komt er geen enkele kabel aan te pas!

Troeven

  • Onopvallend: deze compacte adapters zitten heel discreet in het stopcontact.
  • Uitbreiden: later je WiFi-netwerk vergroten? Steek gewoon een extra adapter in.
  • Geen kabels: breekwerk in muren of lastige netwerkkabels leggen komt er niet aan te pas.
  • Rondlopen mag: de Magic-adapters creëren een groot WiFi-netwerk in heel je huis.
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()