Menu
Terug

Deze items bevestigen dat kleine cadeautjes de beste zijn

05 december 2018

Wie zegt dat grote cadeaus het beste zijn? Neen, iets klein is net heel leuk. Een tof geschenkje dat onder elke kerstboom past, daar ben je hier voor aan het juiste adres.

Muziek uit een cool doosje

Een muzieksysteem dat in je broekzak past, kan dat? Ja, dat kan! De JBL Go 2 is mini van formaat, maar speelt luid en duidelijk. Via Bluetooth verbindt hij in een wip met je smartphone en luister je naar een inspirerende playlist. De Go 2 is een cadeau dat blijft spelen, want de batterij gaat vijf uur mee en de speaker is waterbestendig. Mee op vakantie richting de skipiste of zonnigere oorden, daar draait hij zijn hand niet voor om. De juiste kleur kiezen is misschien nog het moeilijkst.

Een glimlach waard

Als je iemand een geschenk geeft dat hem elke dag een paar minuten tijdswinst oplevert, dan geef je op jaarbasis eigenlijk heel wat me-time cadeau. Gaat het bovendien om een toestel dat goed is voor de gezondheid, dan is het helemaal top. Daarom dat de Vitality 100 van Oral-B gegarandeerd een succes is. Deze elektrische tandenborstel werkt beter en sneller dan handmatig poetsen. De ingebouwde timer geeft via een geluidssignaal aan wanneer de poetsbeurt voorbij is.

Cadeau voor het leven

Het leven is een klein beetje een avontuur. Maar wat is een avontuur als je er achteraf geen herinneringen aan hebt? Daarom is de Rollei Actioncam 372 net een leuk cadeau. Deze betaalbare actiecamera met ultrabrede lens vergezelt je heel de dag, tijdens het fietsen, sporten of reizen. Hij filmt alles, ook als het regent of onder water. Video’s en foto’s stuur je snel door via WiFi, want een kabel is niet nodig. Want als er iets spectaculair gebeurt, dan wil je het toch zo snel mogelijk delen met vrienden en familie, niet?

Laat ze zelf kiezen

MediaMarkt-geschenkkaart

Wat koop je voor de man of vrouw in je leven die alles al heeft? Of die op de vraag: “Wat wil je graag voor Kerst?”, geheid beantwoordt met: “Oh, het maakt niet uit”. Nu heb je de keuze: blijf je hoofd tot het laatste moment erover breken en lach schaapachtig als je dan alweer een paar sokken overhandigt. Of geef een geschenkkaart van MediaMarkt cadeau. De waarde van de kaart bepaal je helemaal zelf. Geloof ons maar: een geschenkkaart is een zalige optie, want jij bent je cadeaustress kwijt en de ontvanger mag het zelf uitzoeken.

Heel persoonlijk

MediaMarkt Fotoservice

De beste cadeaus hebben iets persoonlijk. Maar niet iedereen heeft tijd om zelf ambachtelijk juwelen te ontwerpen of een klein meubeltje in elkaar te timmeren. Gelukkig is er de Fotoservice van MediaMarkt. Hier creëer je iets heel persoonlijk met eigen foto’s. Een mooie grote afdruk van die heerlijke vakantie in Bali, bijvoorbeeld? Of een brooddoos met een geslaagde tekening van de jongste? Wedden dat oma dolblij zal zijn met een persoonlijke kalender of mok met oude foto’s van haar en opa? Mogelijkheden te over!