Menu
Terug

Lenovo maakt je veelzijdiger met de Yoga C930

23 augustus 2019

De Lenovo Yoga C930 is een high-end laptop die veel in zijn mars heeft. De snelle hardware en het 2-in-1-design vormen een onverslaanbare combo voor mobiele werkers en fashionista's. Tijd voor entertainment? Geniet van zijn 3D-soundbar!

lenovo, yoga, c930

Veelzijdigheid is zijn tweede aard

De Lenovo Yoga C930 is een vooruitstrevende 2-in-1-laptop die perfect past bij een mobiele levensstijl. Gebruik hem hoe jij het verkiest. Als een laptop wanneer je wilt doorwerken op het toetsenbord of als een tablet wanneer je even wilt ontspannen op Facebook of Netflix. Je kunt de Yoga C930 als een tent rechtzetten om op het scherm te tekenen of om ontspannen een video te bekijken. Je hoort het: dit is een veelzijdige laptop. Intens gebruik is geen probleem, want de Yoga-laptops zijn duurzaam gebouwd. De behuizing is uit aluminium en ook de sleutel­elementen, zoals het schermscharnier, zijn extra betrouwbaar. Wat de Lenovo Yoga C930 echt onderscheidt van andere 2-in-1-laptops zijn de slimme extra’s, zoals de zeer handige meegeleverde pen en het revolutionaire geluidssysteem.

Lenovo kiest waardevolle metalen

Door te kiezen voor waardevolle metalen heeft Lenovo de Yoga C930 knap en extra licht kunnen maken, natuurlijk zonder afbreuk te doen aan de stevigheid. Precies wat je nodig hebt als je vaak onderweg bent. Een goede autonomie is even belangrijk. De batterij gaat lang mee en dankzij het lage gewicht neem je de Yoga C930 overal mee naartoe. Ook slim: de meegeleverde tekenpen raak je nooit kwijt. Heb je ze niet nodig, dan stop je de pen in een speciale sleuf achteraan het toestel.

lenovo, yoga, c930
lenovo, yoga, c930

Soundbar ingebouwd

Er worden vrij veel films bekeken en games gespeeld op laptops. De Lenovo Yoga C930 heeft een enorme troef, waardoor films en games op deze Lenovo-laptop nog veel leuker zijn: de unieke, ingebouwde soundbar. Samen met Dolby ontwikkelde Lenovo een slimme soundbar die verwerkt is in de scharnieren. Voeg er Dolby Atmos aan toe (de technologie die het bioscoopgeluid van alle kanten laat komen) en je krijgt een echte bioscoopervaring de volgende keer dat je naar Netflix kijkt. Het zit echt slim in elkaar, waardoor je altijd het beste geluid krijgt, of je de Yoga C930 nu gebruikt als laptop, tablet of in een andere modus.

4D-kwaliteit

Het scherm van de Lenovo Yoga C930 is compromisloos. Het formaat van 13,9 inch is voldoende klein om het toestel compact te houden, terwijl het ook weer niet te klein is. Op dit scherm kun je echt werken en ontspannen. Dat alles getoond wordt in een magnifieke 4K-resolutie is helemaal een opsteker. Het beeld is haarscherp. Filmliefhebbers worden nog extra verwend, want deze Lenovo-laptop ondersteunt Dolby Vision. Die Netflix-producties zien er dus adembenemend mooi uit, want je bekijkt ze in de allerbeste Ultra HD HDR-kwaliteit. Zet de popcorn maar klaar!

De zwaarste apps draaien en multitasken zijn ook geen uitdaging voor de Lenovo Yoga C930. Dit is een high-end laptop met zeer goede specificaties. Op de prestatiegerichte Intel Core i7-8550U-processor, 16 DDR4-geheugen en SSD van 512 GB kun je altijd rekenen.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()