Menu
Terug

Lenovo Motorola G6, G6 Plus en G6 Play

08 juni 2018

De nieuwe Lenovo Moto G6, G6 Plus en G6 Play komen met een totaal nieuw design waardoor je meteen ziet dat dit hypermoderne smartphones zijn.

Waar voor je geld

Een langer scherm, dunne schermranden en een mooie body maken dit drietal heel aantrekkelijk. De Lenovo Moto G6-lijn behoudt zijn bereikbare prijskaartje, maar ziet er dus meteen wel veel luxueuzer uit. Opnieuw wordt bewezen dat je met deze Lenovo-smartphonefamilie veel waar voor je geld krijgt.

Lenovo Moto G6, G6 Plus en G6 Play

Groot scherm, slanke verschijning

Een belangrijke nieuwigheid bij de nieuwe Lenovo Moto G6-smartphones is de stap naar 18:9-schermen. Daarmee pikt Lenovo in op de trend bij smartphones. De nieuwe schermen zijn ongeveer dubbel zo hoog als breed, waardoor je veel meer te zien krijgt - maar zonder dat je opeens een joekel van een smartphone in de hand hebt. De Moto G6 beschikt immers over een 5,7-inch Full HD+ Max Vision-scherm dat van rand tot rand loopt. Er zijn nauwelijks schermranden, waardoor dit mooie toestel een en al display lijkt. En dan is er de prachtige, glazen 3D-cover nog.

Lenovo Moto G6, G6 Plus en G6 Play - groot scherm, strakke verschijning

De Lenovo Moto G6 Play, de instapsmartphone in de Moto G6-familie, heeft een even groot scherm, maar wel met een iets lagere resolutie (HD+). De topper is de snelle Moto G6 Plus met zijn 5,9 inch grote Full HD+ Max Vision-scherm en slimme functies. Zo kun je hem ontgrendelen met gezichtsherkenning. Dat gaat nog sneller dan met een vingerafdruksensor.

Dubbele camera

Op de achterkant van de Moto G6 en G6 Plus ontdek je een nieuw, slim camerasysteem met twee lenzen. Verschillende functies zorgen ervoor dat je beter fotografeert dan ooit. Dual Autofocus Pixel bijvoorbeeld, laat je bliksemsnel scherpstellen op een bewegend onderwerp. Of voeg geanimeerde gezichtsfilters toe aan portretten. De dubbele camera is bovendien echt slim. Zo kun je een monument fotograferen en door de Moto G6 of G6 Plus laten herkennen. Enkele seconden later krijg je meer informatie over dat standbeeld. Laat die toergids in jou dus maar los en maak indruk op je reisgenoten!

Betrouwbare prestaties

Je wilt met je smartphone chatten, surfen, fotografen, muziek beluisteren, gamen en nog meer? Daar heb je voldoende power voor nodig. De Lenovo Moto G6 levert de nodige kracht dankzij een octa-core processor van 1,8 GHz, terwijl de Plus-versie er nog een schepje bovenop doet met een krachtigere 2,2-GHz octa-core chip. Sloom reageren, dat doen deze smartphones niet. Van een Lenovo verwacht je bovendien speciale Moto-ervaringen en die zijn er ook. Zo kun je favoriete functies vlug bereiken via instelbare snelkoppelingen. Een snelle polsbeweging om de camera te activeren, bijvoorbeeld. Moto Voice-besturing werkt ook beter dan ooit. En dankzij de Turbo Power-functie kun je in enkele minuten tijd een lege batterij voor enkele uren weer opladen.

Lenovo Moto G6, G6 Plus en G6 Play - betrouwbare prestaties

Enorme batterij

De Moto G6 Play profileert zich als instapsmartphone, maar bezit wel zijn eigen sterke punten, zoals een immense batterij van 4.000 mAh. Dat is veel ruimer dan in een doorsnee smartphone, waardoor de Moto G6 Play heel lang blijft werken. Ook de andere twee smartphones hebben een ruime batterij.