Menu
Terug

Lenovo Yoga C940: convertible met artificiële intelligentie

25 oktober 2019

De Yoga C940 is een gloednieuwe convertible van Lenovo die echt innovatief en vooruitstrevend is, en recht uit de toekomst lijken te komen. En toch ligt deze veelzijdige laptop nu al bij MediaMarkt in de winkel!

Lenovo en Intel: Project Athena2

De 15,6-inch Yoga C940 is de vrucht van het Project Athena2, een samenwerking tussen Lenovo en Intel om laptops te bouwen die echt innovatief en vooruitstrevend zijn. Het gaat dus om een krachtig, ultralicht toestel dat grensverleggend is. Een laptop met Intel-processor van de laatste generatie en Windows 10 op de schijf - dus veel slimme functies om het gebruik nog intuïtiever en makkelijker te maken. De Yoga C940 heeft een 2-in-1 design. Je gebruikt deze convertible dus als een klassieke laptop met toetsenbord of als een tablet via het aanraakscherm. Je gaat ermee aan de slag zoals jij wilt!

lenovo

Slimmer dan de rest

De nieuwe Lenovo Yoga-laptop is slimmer dan een doorsnee toestel. Een mooi voorbeeld is Modern Standby. Als je de Yoga C940 in slaapstand plaatst, worden sommige achtergrondtaken toch uitgevoerd. Wanneer je de laptop weer openklapt, moet je niet wachten om het scherm te zien ontwaken en Windows de tijd geven in gang te schieten. Je kunt meteen aan de slag, net zoals bij je smartphone. Lang wachten tot alle mails binnen zijn, hoeft ook niet, want dankzij Modern Standby zijn nieuwe berichten in alle stilte al opgehaald.

lenovo

Artificiële intelligentie

Artificiële intelligentie helpt bovendien via de Intelligent Cooling Mode om de batterijduur te verlengen en Super Resolution laat video in lage kwaliteit toch haarscherp op het Full HD-scherm verschijnen. De artificiële intelligentie helpt je, maar jij behoudt de controle. Via de Q-controleknoppen verander je wanneer nodig van modus.

Privacy voorop

Slimmer is handiger, en dat blijkt als het gaat om privacy en beveiliging. Deze Lenovo-convertible komt sowieso met een TrueBlock Privacy Shutter waarmee je de webcamera gegarandeerd afsluit. Daar komen nog slimme functies bij, zoals een IR-camera die na een paar seconden je afwezigheid detecteert en meteen uitlogt. Als je dus even een kopje koffie gaat halen, kan niemand op je laptop kijken. Tijdens videogesprekken kan de achtergrond zelfs wazig worden gemaakt.

Design en kracht in één

De Lenovo Yoga C940 is ontworpen om de beste prestaties te leveren. Het volledig metalen chassis vormt de basis voor erg krachtige hardware, met een Intel-processor van de tiende generatie en de snelste WiFi-variant die je momenteel kunt krijgen. Het is prettig werken en ontspannen op het 15,6-inch scherm. De ingebouwde soundbar bevat Dolby Atmos-technologie, wat maakt dat je van uitstekende geluidseffecten geniet. Die soundbar is zelfs roterend, zodat een film op Netflix altijd meeslepend klinkt, hoe je de Yoga C940 ook vasthoudt. Er zit veel technologie in deze 2-in-1 krachtpatser, maar toch is hij slank en licht (1,9 kg).

lenovo

Met de meegeleverde pen

De Lenovo Yoga C940 kun je ook gebruiken met de meegeleverde pen om op het scherm te schrijven en tekenen. Na het afwerken van je schets berg je de pen in een nis van de Yoga C940 op, waar de pen automatisch wordt opgeladen.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()