Menu
Terug

LG V30: Zoek de rand

09 december 2017

Met de LG V30 kom je terecht in een wereld zonder randen, vlekken of vegen. Meer dan handig, want hij is ook nog eens oogverblindend. LG pakte deze week groots uit met zijn allernieuwste smartphone en wij overlopen de highlights vandaag – samen met jou.

#1 Knappe camera

De lens met een diafragma van 1,6 zorgt voor haarscherpe en kristalheldere foto’s. De glazen lens verhoogt het bereik en de mogelijkheden bij weinig licht. Zo maak je de perfecte foto, waar je ook bent. Daarnaast is de camera ook een grote troef voor videoliefhebbers. Wij stellen je maar al te graag voor aan de Cine Video Mode. Deze brengt kleuren tot leven en maakt van je video een echte filmscène. 

Met de Point Zoom heb je totale controle over de zoomlens. Stel de zoomsnelheid, locatie en beweging op voorhand in en je waant je een echte regisseur of topfotograaf. Nog niet overtuigd? Dan is er de groothoekcamera waarmee je de volledige omgeving in beeld brengt. De dual camera achteraan heeft zowel een 16MP lens als een 13MP groothoeklens. Groepsfoto nodig? Dan ben jij de professional die van een doorsnee kiekje een kunstwerk maakt.

LG V30 - verbaas je oren

#2 Verbaas je oren

De LG V30 beschikt over Hi-Fi Quad DAC, waarmee je muziek beluistert alsof je een privéconcert krijgt. Geluid krijgt een nieuwe betekenis omdat je dankzij de lossless bestandsformaten geen enkele klank mist. Daarnaast zijn de preselecties voor geluid en digitale filters afgesteld en geregeld volgens je smaak én omgeving. Zo kan je overal van je favoriete nummers genieten - zonder in te boeten op de kwaliteit.

#3 Jij bent de baas

Ja hoor, de V30 weet altijd wie hem probeert te ontgrendelen. Dankzij de stem- en gezichtsherkenning weet hij helemaal zeker dat jij het bent. Gedaan met dat veegpatroontje of het invoeren van nummers. Hij reageert enkel op jouw stem, waardoor je Google-assistent perfect op jouw noden kan inspelen. Begin die bevelen dus al maar uit te delen!

#4 Dagdromen

We sluiten af met – zonder twijfel - onze favoriete feature. De V30 is helemaal klaar voor Google Daydream. Dat betekent dat je altijd en overal een Virtual Reality-toestel op zak hebt. Eindelijk kan je op ontdekkingstocht gaan door het enorme aanbod van de meeslepende VR-toepassingen van je favoriete games, films en video’s.

LG V30 - dagdromen

Technische specificaties

Kleuren: Cloud Silver, Moroccan Blue
Afmetingen: 151,7 x 75,4 x 7,3 mm
Gewicht: 158g
Software: Android 7.1.2 Nougat
Camera: 16 Megapixels  
Bluetooth: 5.0