Menu
Terug

Maak betere foto’s en video’s met de camerakits van Canon

25 juni 2020

Deze camerakits van Canon bevatten alles wat je nodig hebt om goede foto’s en video’s te maken. De bijhorende Canon Photo Companion-app begeleidt je op je pad om een betere fotograaf te worden.

Leer fotograferen

Je kinderen, kleurrijke bloemen of mooie landschappen, aan onderwerpen om te fotograferen heb je nooit gebrek. Speciaal voor wie er met de camera op uit wil trekken, heeft Canon drie handige starterskits klaar. Deze bevatten niet alleen een camera en lens, maar ook een geheugenkaartje en tas om alles makkelijk in op te bergen.

PowerShot SX620

De PowerShot SX620 HS is een compactcamera met 25x optische zoom. Daarmee kun je onderwerpen die veraf staan, mooi in beeld nemen. Tegelijk is de lens heel geschikt voor landschappen. Ook het maken van Full HD-video’s is erg makkelijk. Met de Auto Zoom-functie kiest de camera automatisch de beste compositie. De Optical Image Stabilizer zorgt ervoor dat je in alle omstandigheden scherpe beelden en stabiele video’s kunt maken.

canon, camera
canon, camera

EOS 250D

De EOS 250D met 24,1-megapixel sensor is niet alleen de lichtste reflexcamera met draaibaar scherm, hij is ook gemakkelijk te gebruiken. Daarvoor zorgt de handige gebruikersinterface die je stap voor stap op weg zet naar de foto die je wilt maken. Met de Creative Assist-modus kun je de juiste instellingen kiezen voor het creatieve effect dat jij wilt bereiken. In deze kit zit een zoomlens meegeleverd, en je kunt er alle befaamde Canon EF-lenzen op gebruiken.

EOS M50

De EOS M50 is een slanke systeemcamera waarmee je net zo’n goede foto’s als verbluffende 4K-video’s kunt maken. Via het uitklappende aanraakscherm of de grote elektronische zoeker zie je exact hoe de foto eruit zal zien. De kit bevat al een EF-M 15-45mm zoomlens, die je kunt aanvullen met andere compacte EF-M-lenzen speciaal voor deze camera.

canon, camera

Persoonlijke leraar

De Canon Photo Companion-app biedt uitleg en video’s voor heel veel Canon-camera’s. De app bevat ook een reeks tips, oefeningen en tutorials die aansluiten bij jouw kennisniveau en interesses. Zo heb je niet alleen alles over je camera altijd op zak, maar leer je ook in je eigen tempo.

canon, camera

Troeven

  • Meteen aan de slag: de kits bevatten alles wat je nodig hebt: camera (en lens) en geheugenkaart.
  • Neem alles mee: in het meegeleverde tasje kan je camera overal mee naartoe.
  • Draadloos delen: met ingebouwde WiFi of Bluetooth zet je foto’s en video’s op je smartphone.
  • Je eigen leraar: de Canon Photo Companion-app laat je in je eigen tempo bijleren over fotografie.
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()