Menu
Terug

Maak foto’s en video’s zoals jij wilt met de Canon EOS 850D

01 juni 2020

Wil je foto’s en video’s kunnen maken zoals jij ze wilt, niet zoals je camera voor jou kiest? Met de nieuwe EOS 850D van Canon krijg jij weer de controle over wat en hoe je fotografeert of filmt.

Neem de touwtjes in handen

Fotograferen is vandaag zo makkelijk geworden: richten, op het knopje duwen en klaar. Maar waar is de creativiteit in dat verhaal gebleven? Met de Canon EOS 850D neem jij weer de creatieve controle in handen. Je kijkt door de heldere optische zoeker en ziet precies wat je wilt fotograferen. Met het dubbele keuzewiel aan de bovenzijde en aan de achterzijde pas je de instellingen voor de creatieve modus, zoals sluitertijd, diafragma en belichtingscompensatie, aan. Zo maak je de foto zoals jij die wilt hebben.

canon, eos, 850d

Professionele kwaliteit

De EOS 850D bevat een 24,1-megapixel CMOS APS-C-sensor die vele malen groter is dan de sensor in een smartphone. Daarmee maak je scherpe beelden vol levendige kleuren, ook bij weinig licht. Het verfijnde autofocussysteem met 45 gevoelige cross-type AF-sensors zorgt voor een precieze scherpstelling en blijft bewegende onderwerpen perfect volgen. Je legt elk moment vast dankzij een reekssnelheid van zeven opnames per seconde.

canon, eos, 850d

Ook voor video’s

Video’s zijn enorm populair op sociale media; vandaag wil iedereen dan ook kunnen filmen met zijn camera, en dat doet de EOS 850D in de superhoge 4K-resolutie of in Full HD-resolutie. Met de Dual Pixel CMOS AF houd je je onderwerpen scherp als je van positie verandert en de geïntegreerde 5-assige digitale stabilisatie helpt bewogen beelden voorkomen.

Bewerken en delen on-the-go

Wachten tot je thuis bent om je foto’s en video’s te bewerken en te delen, dat is niet meer van deze tijd. Je koppelt de EOS 850D eenvoudig en snel met je smartphone of tablet. Zo kun je foto’s en video’s makkelijk delen of maak je zorgeloos back-ups zodat je werk niet verloren gaat. Met de Canon via DPP Express-app voor de iPad kun je zelfs foto’s in het professionele RAW-formaat bewerken.

Gebruik de app

Tot slot nog een hele handige tip: installeer de Photo Companion-app van Canon op je smartphone. Die zit vol tutorials en oefeningen over fotografie, en bevat tips voor jouw cameramodel. Zo til je je fotografie naar een hoger niveau, alsof je een persoonlijke fotocursus zou volgen. Er worden regelmatig nieuwe uitdagingen en ideeën toegevoegd. Zo blijf je de nieuwste dingen ontdekken.

canon, eos, 850d

Troeven

  • Perfect in beeld: de heldere, optische zoeker toont precies wat je fotografeert.
  • Ook bij weinig licht: de grote beeldsensor zorgt voor goede beelden, ook bij weinig licht.
  • Denk groot: maak tot 4K-video’s en houd je onderwerp in beeld met Dual Pixel CMOS AF.
  • Makkelijk delen: foto’s en video’s kun je meteen bekijken, bewerken en delen dankzij ingebouwde WiFi en Bluetooth.
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()