Menu
Terug

Met de Canon PIXMA MEGATANK G3520 kun je slimmer en goedkoper printen

18 mei 2021

Met de PIXMA MEGATANK G3520 van Canon print je haarscherpe teksten, illustraties en foto’s. En dankzij het navulbare MEGATANK-inktsysteem is printen goedkoper dan ooit.

Probleemloos printen

Thuis of op kantoor wil je wel eens iets afdrukken: schoolopdrachten van de kinderen, rapporten en presentaties voor je werk, en je mooiste familiefoto’s. Met Canons nieuwste MEGATANK-printer, de PIXMA MEGATANK G3520, print je allerlei soorten documenten in kleur of zwart-wit in topkwaliteit. De printer kan gebruikt worden met gewoon papier, fotopapier en ook banners tot maar liefst 1,20 meter lang. Je kunt ook heel speciale printmedia gebruiken, zoals magnetisch fotopapier om koelkastmagneten te maken of herplakbaar fotopapier om op je laptop of telefoonhoesje te kleven. Dankzij de hoge afdruksnelheid van 9,1 pagina per minuut in zwart en 5 pagina’s per minuut in kleur moet je niet lang wachten.

canon, megatank, pixma, g3520

Handig ontwerp

De PIXMA MEGATANK G3520 gebruikt het navulbare MEGATANK-inktsysteem van Canon. De inkt zit daarbij niet in kleine inktcartridges, maar in grote inkttanks die in de printer ingebouwd zitten. Die vul je met de inktflessen die bij de printer geleverd worden. Je kunt je daarbij niet vergissen en per ongeluk gele inkt in de tank voor zwarte inkt doen, want elke inktfles heeft een specifieke spuitmond waardoor ze alleen op de bijhorende tank past. Voor elke tank zit een kijkvenster. Daardoor zie je gemakkelijk wanneer het tijd is om bij te vullen.

canon, megatank, pixma, g3520

Voordelig printen

Dankzij het MEGATANK-inktsysteem moet je niet alleen veel minder vaak inkt bijvullen, je print ook nog eens veel goedkoper. Met twee flessen zwarte inkt print je tot 12.000 pagina’s, terwijl een enkele set flessen kleurinkt volstaat voor 7.700 pagina’s. Je kunt dus heel veel printen met de meegeleverde inkt. En als die dan ooit toch bijna op is, bestel je gewoon nieuwe inktflessen. De prijs per printje blijft een heel stuk lager dan bij andere printers.

Meer dan printen alleen

De PIXMA MEGATANK G3520 is een all-in-one toestel. Je kunt er dus niet alleen mee printen, maar ook scannen en kopiëren. Heeft je kleuter een fraaie tekening gemaakt? Dan scan je die toch in en stuurt ze door naar de trotse grootouders. Je kunt hem ook als kopieerapparaat gebruiken om tot 99 kopieën in één keer te maken. Daarbij kun je ook vergroten of verkleinen (van 25 tot 400%).

Overal verbonden

De PIXMA MEGATANK G3520 heeft WiFi aan boord. Je kunt hem dus draadloos verbinden met je computer. De printer hoeft niet vlak bij je computer te staan. Bovendien kun je ook rechtstreeks printen vanaf slimme toestellen via de handige Canon PRINT-app, of AirPrint (iOS) of Mopria (Android). Op Canons Creative Park-website vind je dan weer een heleboel downloadbare voorbeelden voor wenskaarten en scrapbooks, papiermodellen om zelf te knutselen, decoratie-ideeën en nog veel meer.

canon, megatank, pixma, g3520
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()