Menu
Terug

Met de Canon SELPHY CP1300, SELPHY QX10 en Zoemini doe je meer met je foto’s

18 november 2021

Zonde om je foto’s alleen digitaal te bekijken: print je leukste beelden met een compacte fotoprinter van Canon. Een eigen fotoboek maken, items personaliseren met stickers of gewoon om weg te geven. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Versier je huis

Om je knusse huis een warme touch te geven, gaat er niets boven je eigen foto’s. Met de Canon SELPHY CP1300 print je foto’s van hoge kwaliteit (10 x 15 cm) die in een standaard fotokader passen. Je kunt er ook fotolay-outs of ministickers mee maken. Wil je foto’s printen en voorzien van een persoonlijke tekst en datum? Kies dan voor de Canon SELPHY Square QX10, die vierkante foto’s van 6,8 x 6,8 cm print. De Canon Zoemini is de meest compacte printer. Met zelfklevend ZINK-papier (5 x 7,6 cm) maak je de leukste prints of collages. Ideaal voor in vriendenboekjes. Of personaliseer je items met de ZINK Circle Paper-stickers (circa 3 cm doorsnede).

Stuur wenskaarten

Een scrapbook is een blanco boek dat je vult met knipsels, aandenkens en eigen foto’s. Om je eigen foto’s af te drukken, is de SELPHY Square QX10 ideaal. Onderaan de foto’s is er een witte rand waarop je een bijschrift kunt noteren. Het fotopapier heeft een zelfklevende achterkant zodat je ze direct in een scrapbook kunt plakken. En ook kerst en Nieuwjaar staan voor de deur: tijd om je familie en vrienden blij te maken met een wenskaart. Je maakt zo’n kaart persoonlijk met een eigen foto die je kunt afdrukken met de Canon SELPHY CP1300.

Plak er een label op

De opruimmethode van Marie Kondo vraagt dat je op alles een duidelijk label plakt. Met foto’s maak je opruimen voor je kinderen gemakkelijker. Op de Legodoos komt bijvoorbeeld een foto van Legoblokjes. Voor deze labels gebruik je best het kleine fotoformaat van de Zoemini of SELPHY Square QX10. Dankzij de zelfklevende achterkant kleef je ze meteen waar ze moeten zijn!

Hoe printen?

Canon is heel gemakkelijk. Je maakt eenvoudig verbinding met je telefoon, tablet of camera. Met de SELPHY CP1300 kun je bovendien rechtstreeks vanaf de geheugenkaart uit je camera printen. Kijk online op canon.be/apps voor de (creatieve) apps die bij deze compacte fotoprinters horen.

Troeven

  • Draadloos: je hebt geen kabel nodig om te printen.
  • Snel: een foto is op minder dan een minuut klaar.
  • Professioneel: de uitstekende printkwaliteit doet je foto’s alle eer aan.
  • Mobiel: deze compacte printers van Canon neem je overal mee.
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()