Menu
Terug

Met deze Logitech pc-accessoires is je homeoffice compleet

08 november 2018

Logitech heeft een ijzersterke reputatie als het gaat om randapparatuur voor je computer. Maar wist je dat je nog productiever wordt als je meerdere Logitech-toestellen combineert?

Samen nog beter

Een krachtige laptop of desktopcomputer is maar een eerste stap naar vlot je werk doen. De pure kracht van je computer heb je natuurlijk nodig, maar om echt productief te zijn, moet je jouw pc optimaal kunnen gebruiken. Daar heb je slimme en duurzame accessoires voor nodig. Muizen die zeer accuraat zijn en goed in de hand liggen, toetsenborden die nuttiger zijn dan een doorsnee exemplaar, een presentatietool die je laat concentreren op je boodschap, … Voor deze hulpmiddelen die je productiviteit een enorme boost geven, moet je bij Logitech zijn.

MX Master 2S

Een muis is niet zomaar een muis, zoals de high-end Logitech MX Master 2S aantoont. Multitasking is bijvoorbeeld heel makkelijk omdat je via bewegingen op de muis snel kunt wisselen tussen apps. Ze werkt ook perfect samen met Workflow, handige software waardoor je op twee computers tegelijkertijd werkt, net alsof ze een groot bureaublad vormen. Uiteraard is de vorm ergonomisch, zodat je zonder hinder uren kunt werken.

MX Anywhere 2S

Voor bureauridders is de MX Master 2S de beste keuze, maar voor mobiele werkers die productiever willen worden, is er de compactere MX Anywhere 2s. Ook hier kun je met een schakelaar de muis verbinden met een van drie computers, zodat je hem snel kunt loskoppelen van je laptop en verbinden met een desktop-pc als je op kantoor arriveert. Een autonomie van zestig dagen betekent dat je lang kunt werken zonder aan nieuwe batterijen te denken. Als je flexwerkt, zal je dus niet snel zonder een werkende computermuis vallen.

MX Sound Premium

Je doet meer met de juiste soundtrack. Gebruik dus de MX Sound Premium-speakers om met muziek in de flow te komen, zodat het opstellen van dat dringende rapport zo gebeurd is. De MX Sound Premium verbind je draadloos of met kabel met je laptop, smartphone of ander toestel. Er is een hoofdtelefoonuitgang als je even wilt luisteren zonder je omgeving lastig te vallen. Stijlvol zijn ze ook, deze kleine speakers, met aanraakgevoelige knopjes aan de voorkant.

Craft

Beter en sneller creëren, daar draait het om bij de Craft. Dit draadloze toetsenbord biedt het tikcomfort en stijl die je van Logitech verwacht, en voegt er een hightech draaiknop aan toe. Via deze draaiknop ontdek je nieuwe mogelijkheden in programma’s zoals Photoshop, Illustrator of de MS Office-apps. Je krijgt meer controle, zodat je perfect kunt realiseren wat je in je hoofd hebt.

Spotlight

Nerveus over die belangrijke presentatie morgen? Met de Spotlight hoeft dat niet. Zelfs op grote afstand van het scherm presenteer je met dit handig apparaat als een professional. Verander slides, zoom in en uit op beelden, en gebruik een digitale laser om je publiek te veroveren.

Brio

Dankzij flexwerken en internationale samenwerkingen vergader je nu meer virtueel dan in eenzelfde kamer. Videoconferencing werkt ook echt, vooropgesteld dat je jouw gesprekspartners goed kunt zien. Veel communicatie zit nu eenmaal in onuitgesproken zaken, zoals gebaren en gelaatsuitdrukkingen. Daarom dat de Brio-webcamera voor een revolutie zorgt. Dit is een 4K-webcamera met HDR-functies die haarscherpe beelden levert, ook als je in een slecht verlichte ruimte zit. Het is net alsof je weer allemaal samen in de vergaderzaal zit.