Menu
Terug

Met deze tools ga je productiever aan de slag met je iPad (Pro)

16 augustus 2019

De nieuwe iPad en de iPad Pro zijn geweldige tablets die je laptop bijna helemaal kunnen vervangen. Het enige dat ontbreekt? Enkele slimme accessoires van Logitech die je nog productiever maken op je Apple-tablet.

Doe meer met een Crayon

Het goede nieuws bij de voorstelling van de vernieuwde iPad? De tablet kreeg een nieuw scherm met ondersteuning voor pennen. Die technologie was al een tijdje aanwezig bij de iPad Pro-familie en wordt nu toegankelijk. Het enige wat je nodig hebt om op het scherm te tekenen en te schrijven is een geschikte digitale pen. Stop je speurtocht maar, want Logitech heeft het nodige klaarstaan. Neem de betaalbare Crayon Digital Pencil van Logitech in de hand en je kunt in talloze apps notities nemen of je creatieve kant laten zien. Je zult snel ontdekken dat een pen zoals de Crayon een onmisbare aanvulling is voor het aanraakscherm en/of een toetsenbord.

Net een echt potlood

De Crayon gebruikt de Apple Pencil-technologie om zonder de minste vertraging te werken. Je handgeschreven tekst en tekeningen verschijnen meteen op het scherm, precies waar jij het wilt. Dat is heel belangrijk om je een natuurlijk schrijfgevoel te bezorgen. Even belangrijk is dat de pen meteen werkt. Gewoon aanzetten en ze koppelt onmiddellijk met de iPad. Schrijven kun je heel de dag.

Logitech, crayon, folio, accessoire, ipad, ipad pro

Logitech heeft jarenlange ervaring in het bouwen van de allerbeste accessoires. Dat merk je meteen aan het design van de Logitech Crayon. Dat is heel doordacht. De speciale vorm zorgt bijvoorbeeld dat de pen nooit van tafel rolt. En dan is er nog de slimme penpunt die de getekende lijn dikker of dunner maakt naargelang hoe schuin je de Crayon houdt – net zoals bij een echt potlood.

iPad wordt laptop

Omdat de nieuwste iPads heel krachtig zijn, kun je ze gebruiken als vervanger voor je laptop. Om echt productief te zijn moet je wel iets toevoegen: een klavier. Met de Slim Folio of Slim Folio Pro van Logitech doe je precies dat en meer. Met deze slanke cases sla je twee vliegen in een klap. Je kostbare Apple-tablet wordt beschermd tijdens het vervoeren. De Logitech-hoes is stevig en gebruikt een magneet om de hoes gesloten te houden. Zo ben je zeker dat ze nooit per ongeluk opent.

Even wat mails verwerken in de trein of in Starbucks? Zet de iPad recht in de voorziene gleuf en tik op het comfortabele toetsenbord dat geïntegreerd is in de Slim Folio of Slim Folio Pro. De iPad detecteert onmiddellijk het Logitech-klavier zodat je zonder oponthoud aan de slag kunt. Zo, die superhandige tablet is nu getransformeerd in een praktische laptop.

Logitech, crayon, folio, accessoire, ipad, ipad pro

Voor iPad en iPad Pro

Er zijn verschillende versies van de Slim Folio-hoes van Logitech beschikbaar, op maat van de iPad (vijfde en zesde generatie), de iPad Pro 11” en de iPad Pro 12,5”. Je hebt dus gegarandeerd een Slim Folio die perfect past en je iPad veilig houdt. Alle Slim Folio’s bieden plaats aan een Apple Pencil of een Logitech Crayon.

Logitech, crayon, folio, accessoire, ipad, ipad pro

Opladen is niet zo vaak nodig. De Slim Folio voor de iPad heeft een batterij die vier jaar (!) meegaat, de Slim Folio Pro-hoezen hebben een herlaadbare accu met een autonomie van drie maanden. Uniek bij de Slim Folio Pro zijn de verlichte toetsen, waardoor je ook ’s avonds kunt blijven doorwerken!

Kijken met veel comfort

Wil je een goede kijk op het iPad-scherm en heb je het ingebouwde toetsenbord niet nodig? Gebruik dan de derde stand van de Slim Folio, zodat het scherm lichtjes naar jou gekanteld wordt. Dit is ideaal om documenten te lezen of een video te bekijken.