Menu
Terug

Microsoft heeft een Surface-laptop voor elke student

22 augustus 2022

Klaar voor een nieuw of eerste jaar aan de (hoge)school of unief, maar ben je nog op zoek naar een laptop voor je studies? De Surface Laptop 4 of een Surface Pro 8 van Microsoft zijn daar ideaal voor, en komen nu met een spectaculaire back-to-school promotie.

Nog productiever

Waarom de Surface Laptop 4 of de Surface Pro 8 van Microsoft echte aanraders zijn voor studenten? Er zijn te veel redenen om ze hier allemaal op te sommen! De essentie is dat het unieke laptops zijn die ontworpen werden om je echt productiever te maken. Ze bieden je alles wat je nodig hebt voor je studies en meer. In combinatie met Windows 11 en Microsoft 365 beschik je over de hardware én alle apps om je studies tot een goed einde te brengen.

 

Surface Laptop 4

Stijlvolle alleskunner

De Surface Laptop 4 is een laptop met een geweldig 13,5-inch scherm en een vast toetsenbord. Je klapt deze pluimgewichtlaptop open en je kunt meteen aan de slag. Het opstarten gaat razendsnel! De kans dat je eerst een stopcontact moet zoeken om hem op te laden, is ook klein. De Surface Laptop 4 heeft namelijk, naargelang de hardware, een batterij die tot 19 uren meegaat. Dankzij de snelle processor van Intel, AMD of Microsofts eigen Surface Edition-chip kun je met deze laptop vlot multitasken en van app naar app springen. Wachten hoort er dus echt niet meer bij!

 

 

Fluisterstil

Door zijn lage gewicht en dunne design is de Surface Laptop 4 bovendien ideaal om mee te nemen naar de les. Dit toestel neemt niet veel plaats in en is fluisterstil, terwijl het toetsenbord omringd door Alcantara-materiaal even luxueus als praktisch aanvoelt. Inloggen? Dat gaat razendsnel en doe je gewoon door te kijken naar de geïntegreerde camera.

Surface Pro 8

Laptop én tablet

“Is dit nu een tablet of laptop?” Een vaak gehoorde vraag als je de Microsoft Surface Pro 8 bovenhaalt. Het antwoord luidt natuurlijk: “beide!”. Deze ultradunne Microsoft-laptop komt met een ultrascherp 13-inch PixelSense Flow-aanraakscherm waarop je gewoon met je vingers veegt en tikt. Tekst invoeren in Word bijvoorbeeld of een mailtje schrijven doe je met het virtuele toetsenbord. Of je gebruikt de handige (optionele) Surface Pen om te schrijven of te tekenen. De Surface Pro 8 is veelzijdiger dan een doorsnee tablet, dat merk je meteen!

Met of zonder toetsenbord

Achteraan op de metalen body zit er een stevige standaard met scharnier, zodat je de Surface Pro 8 onder elke hoek kunt rechtzetten. Plat op de tafel om aantekeningen te maken bijvoorbeeld, en rechtop als je een videostream van de les herbekijkt. Heb je veel typewerk te doen? Klik een Type Cover (in een kleur van je keuze) vast aan de Surface Pro en het toestel wordt een volwaardige laptop.

Klaar voor het nieuwe schooljaar

Omdat de Surface Pro 8 snelle hardware van het Intel Evo-platform aan boord heeft, draait hij toch alle Windows 11-apps erg soepel. Net zoals de vertrouwde Office-apps die je via het Microsoft 365-abonnement kunt gebruiken, van Excel tot Outlook. De batterij levert tot 16 uren gebruik, ruim voldoende voor een lange schooldag én al het huiswerk nadien. En toch weegt de Surface Pro 8 minder dan 900 gram!

Notities nemen als de beste

Een enorme troef van deze Surface-laptops? Het aanraakscherm natuurlijk, en daaraan gekoppeld de Surface Pen. Naast het toetsenbord kun je met de nauwkeurige Surface Pen vlot notities maken op het scherm zelf. In verschillende apps, zoals Microsoft OneNote, maak je tijdens de les aantekeningen en verwerk je die achteraf makkelijk in Word of PowerPoint. Een schets maken van een diagram die de docent in de klas toont? Superhandig, ook als je samenvattingen maakt of aan een groepstaak werkt. Onmisbaar mag je zelfs zeggen

Focus op je werk

Studeren zelf doe je natuurlijk ook met een Surface-laptop als studiegenoot, zonder afgeleid te worden door het lawaai van buren of je kleine broer. Daar zorgt de draadloze Surface 2-hoofdtelefoon met noise-cancelling wel voor. Even videochatten met je vriend(in) of ’s avonds lekker ontspannen met je favoriete Netflix-serie? Daar is deze hoofdtelefoon net zo geschikt voor. Er zijn dus redenen genoeg om zo’n Surface Laptop 4 of Surface Pro 8 in huis te halen.

Speciale promoties

Microsoft biedt nu studenten een ultrapromotie aan op heel wat geselecteerde premium Windows-laptops. Naast een mooie korting op meer dan twintig modellen krijg je ook één jaar gebruik van Microsoft 365 Personal (t.w.v. 69,99 euro). Zo kun je meteen aan de slag met de nieuwste versies van bekende apps zoals Word en PowerPoint.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()