Menu
Terug

MSI GF63 8RD-051BE

04 september 2018

Dankzij een machtig 17,3-inch scherm en schermranden waarvoor je bijna een microscoop nodig hebt om ze te zien, biedt de MSI GF63-laptop een waanzinnig meeslepende game-ervaring.

Gestroomlijnd beeld

De GF63 8RD-051BE van MSI biedt gamers iets nieuw: een stijlvolle laptop geoptimaliseerd voor gaming, verpakt in een afgemeten behuizing uit geborsteld metaal. Het is een prestatiebeest dat er piekfijn uitziet, met een immens scherm dat alle aandacht opeist. De randen rond het scherm zijn heel dun gehouden - ze zijn slechts 4,9 mm dik - waardoor je volledig gefocust blijft op de gameplay. “Thin Bezel Gaming” noemt MSI dit, een krachtige strijdkreet voor iedereen die totale immersie in zijn favoriete spel zoekt. Een processor van de laatste Intel Core i7-generatie en een snelle Nvidia-videokaart zorgen ervoor dat wat je op het 17,3-inch scherm ziet spectaculair goed oogt.

GF63 8RD-051BE

Nieuw design

MSI, een officiële partner van de ESL eSport-kampioenschappen, introduceert met de GF63 8RD-051BE een nieuw design. Het is een fraaie laptop, met een behuizing die dunner en lichter is dan ooit. Een dikte van 21,7 mm en het gewicht van 1,86 kg zijn baanbrekend voor een gamelaptop, en enkel mogelijk dankzij Nvidias baanbrekende Max-Q-videokaarten. Koppel daaraan een krachtige batterij die tot zeven uren lang meegaat, en je spreekt hier over een toestel dat mobiel gamen echt mogelijk maakt.

MSI

In elke omgeving past de GF63 8RD-051BE wel, want hij straalt discreet veel kracht uit. De verfijnde metalen bovenkant is helemaal glad, de onderkant bezit een asymmetrisch X-vormig design dat meehelpt om alles gekoeld te houden. Klap het dunne deksel uit geborsteld metaal open en je oog valt meteen op het comfortabele gametoetsenbord met rode backlight.

Pittige prestaties

De GF63 8RD-051BE is een stoere knapperd en kan echt vervoerd worden. Maar hoe zit het met de prestaties, want daar draait het toch om als je probeert met je clan een eindbaas te overwinnen? Als we je vertellen dat de MSI-laptop een Intel Core i7 hexa-core processor van de achtste generatie bevat, weet je misschien al genoeg. Deze i7-7700HQ is gemaakt voor gaming en zware applicaties, waardoor je tijdens het gamen nooit tegen CPU-limieten aanloopt. Aan de grafische kant kun je op veel visueel snoepgoed rekenen.

De Nvidia GeForce GTX 1050 Ti met 4 GB DDR4 tovert vloeiende en gedetailleerde graphics op het Full HD-scherm. Ook de verdere uitrusting van de GF63 8RD-051BE is gekozen om je game-ervaring optimaal te laten verlopen. Zo bestaat de opslag uit een combinatie van een grote harde schijf en een M.2-SSD -  alsof je een marathonloper met een sprinter combineert! Ook belangrijk is dat MSI 16 GB geheugen voorziet, waardoor het OS, alle Windows 10-apps en games soepel draaien. Bluetooth versie 5 en ondersteuning voor de nieuwste WiFi-standaard maken de GF63 8RD-051BE op draadloos vlak eveneens een kampioen. Verkies je Ethernet voor de laagste lag? Gebruik dan maar de Gigabit-aansluiting die deze laptop tot een van de volledigste in het segment maakt.

Nvidia GeForce GTX 1050

Naar een hogere versnelling

MSI levert vernuftige software mee waarmee je de GF63 8RD-051BE in de gepaste modus plaatst. In de Eco-modus gaat de batterij langer mee, in de Comfort-modus draait de laptop heel soepel en in Sport-modus presteert hij maximaal.