Menu
Terug

MSI GT75 8RG-087BE

Ga voor het uiterste
Leestijd minuten
09 Mei 2018

Je hebt gamelaptops en je hebt dé gamelaptop. De MSI GT75 8RG-087BE dus, misschien wel de ultieme machine voor gamers. Hij is uitgerust met de gloednieuwe en zeer snelle Intel Core i9.

Pure kracht met hexacore

Je wilt echt kunnen gamen op een laptop? Kijk dan maar eens naar de nieuwe GT75 8RG-087BE van MSI, met zijn 17,3 inch groot4K-scherm. Dit is een laptop die MSI zo heeft gefinetuned dat echt alles mogelijk wordt. Hij biedt prestaties op een ongezien niveau, met dank aan hardwarecomponenten van het allerhoogste niveau. De GT75 8RG-087BE is de eerste gamelaptop met nieuwe Intel-processors van de achtste generatie die beschikken over zes kernen. Deze Intel Core i9 hexacore-processor levert nog betere prestaties dan de snelle Core i7 die je in de meeste gamelaptops tegenkomt, dankzij zes kernen die twaalf threads kunnen afhandelen. Vrij vertaald: het is een beest van processor.

Een snelle processor is belangrijk voor veel gameaspecten, maar niet voor alles. Maar daar heeft MSI ook aan gedacht. Ook op het vlak van de graphics heeft de GT75 8RG-087BE veel paardenkracht in huis. De Nvidia GTX 1080 met 8 GB DDR5-geheugen kan alles verwerken, ook de nieuwste games met alle visuele effecten ingeschakeld.

Houd het hoofd koel

Tophardware presteert enkel op hoog niveau als die koel blijft. En dat is het geval, ook als je een zwaar spel speelt. De GT75 8RG-087 is immers uitgerust met een Cooler Boost Titan-koelsysteem dat bijzonder effectief is. Cooler Boost Titan combineert twee speciale Whirlwind Blade-ventilators met tien heat pipes die warme lucht afvoeren naar vier uitlaten. Hiermee houd je je laptop en je hoofd koel, en ervaar je de beste prestaties in games. MSI levert bovendien de Dragon Center 2.0-software mee, waarmee je de hardware van de laptop naar smaak kunt tweaken. Overklokken en meer is kinderspel.

Gemaakt voor online gaming

Winnen, dat doe je met goede skills. Maar de overwinning is pas mogelijk als de hardware je perfect ondersteunt. Bijvoorbeeld met een scherm dat waanzinnig snel reageert. De GT75 8RG-087BE heeft er zo eentje, een gigantische 17,3-inch 4K-display met een 120 Hz refresh rate en een responstijd van 3 ms. Hallo spectaculaire gamebeelden, vaarwel tearing en andere mislukte graphics.

Dankzij het vernieuwde, mechanische SteelSeries-toetsenbord reageer je ook sneller dan de rest. Ook als je online speelt blijf je aan de top. De GT75 8RG-087BE is de eerste laptop ter wereld met Killer Multi Gig, waardoor je over 10 Gbps bandbreedte beschikt. De Killer Doubleshot Pro-functie laat je zelfs een WiFi- en een Ethernet-verbinding combineren voor dubbele snelheid!

Machtige verschijning

De MSI GT75 8RG-087BE is een van de snelste gamelaptops op deze aardbol. En zo ziet hij er ook uit. Het stoere uiterlijk met rode accenten en de spectaculaire RGB-backlit toetsenbord zijn even machtig als zijn prestaties.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()