Menu
Terug

Gaat je kind weer naar school? Deze 5 spullen heb je nodig

06 augustus 2019

Wat heb jij of heeft je kind allemaal nodig om weer naar school te gaan? 1 september komt stilaan dichterbij, dus voorzien we je van een heuse checklist aan leuke én nodige items. 

Een degelijke rugzak

Bij Case Logic vind je deze betaalbare maar oerdegelijke rugzak voor je laptop en alle accessoires. Hij heeft een capaciteit van 24 liter, ruim genoeg voor een 15,6-inch laptop, en is degelijk en functioneel afgewerkt. Er zijn ook een paar slimme extra’s. Het vak voor de notebook is flexibel en kun je ook gebruiken om andere spullen op hun plaats te houden. Een lange lesdag kom je heelhuids door dankzij het vak aan de zijkant met plaats voor een waterfles. De rits opent de hele bovenkant, zodat alles vlot toegankelijk is. Meer inspiratie nodig? Lees hier hoe je de perfecte laptop vindt.

Printen voor een prikje

Als je niet vaak print, moet je niet investeren in een complex toestel dat tegen sneltreinvaart afdrukt. Daarom is de PIXMA TS3150 op kot een graag geziene kerel. Hij is niet groot, maar wel degelijk. Canon gaf dit inkjettoestel verrassend veel functionaliteit cadeau. Je kunt er niet alleen mee printen, maar ook scannen en kopiëren. Afdrukken vereist geen computer, want via de Canon Print-app, AirPrint of Mopria kun je zelfs een document doorsturen vanaf je smartphone of tablet. De PIXMA TS3150 kan zowel tekst als foto’s in kleur afdrukken. Een musthave wanneer de kinderen weer naar school gaan.

Niet ruziën om het stopcontact!

Overal waar je ze nodig hebt zijn er te weinig stopcontacten. Maar in huis zijn er wel een hoop toestellen die stroom nodig hebben. De oplossing: de compacte Hama USB Auto Detect Lader met vier USB-poorten. Je kunt tot vier telefoons, tablets, powerbanks en andere apparaten tegelijkertijd van stroom voorzien. De lader is slim genoeg om te detecteren welk apparaat een hogere stroom aankan. Zo worden nieuwe smartphones en tablets sneller met stroom volgetankt. In totaal kan de Hama-lader 5,1 A leveren, wat veel meer is dan de lader die bij je smartphone werd geleverd. Niemand vertrekt nog met een lege batterij naar school!

Nooit nog een lege batterij

Begeeft de batterij het toch, dan word je met een powerbank nooit slachtoffer van een smartphone die het begeeft. Gewoon verbinden met de USB-poort op de powerbank en je toestellen laden op. Onze tip: kies meteen voor een degelijk exemplaar dat niet snel stukgaat, want je wilt uiteraard dat je zoon of dochter de telefoon opneemt wanneer je belt. Meer powerbanks? Ontdek ze hier.

Onmisbare software

Studeren of werken zonder Microsoft Office, het is bijna ondenkbaar. Met de Home and Student (NL/FR/UK) - 1 PC-licentie kun je meteen productief aan de slag met de nieuwste versie van bekende MS Office-applicaties. Word, Excel, PowerPoint en OneNote zitten in het pakket, alles wat je nodig hebt. Je zoon of dochter is dus gewapend voor elke uitdaging die hij of zij op school tegenkomt. De code in dit pakket is geschikt voor zowel Windows-machines als Mac’s, en komt met een jaar professionele computerondersteuning van MediaMarkt. Klik hier voor meer informatie.