Menu
Terug

Onvermoeibare veelzijdigheid

02 april 2019

Wil je een laptop die zelfs na een lange werkdag nog altijd meer dan een halfvolle batterij heeft, zodat je hem nadien ook nog kunt gebruiken? Dan is de HP Spectre x360 Convertible 13-ap0000nb de geknipte keuze.

Van zonsopgang tot -ondergang

De HP Spectre x360 Convertible 13-ap0000nb heeft veel troeven, maar een ding in het bijzonder maakt hem echt wel een uitschieter van jewelste. Waar een doorsnee laptop acht, tien of misschien twaalf uren lang blijft werken op een batterijlading, pakt hij uit met een spectaculaire 22,5 uren werktijd. Dit is een echte marathonloper, maar niet omdat HP hem uitrustte met een loodzware batterij. Deze convertible weegt namelijk amper 1,33 kilogram.

Een megabatterij is zalig om te hebben. Bingewatch gerust een hele dag het nieuwe seizoen van Game of Thromes, de Spectre x360 Convertible 13-ap0000nb brengt je wel tot aan de spannende finale. Jaag je op de exclusieve Tomorrowland-tickets? Blijf maar op de refresh-knop duwen, je zal niet met een lege batterij zitten net op het moment dat je eindelijk op de buy-knop kunt drukken. Hoe kan de Spectre x360 Convertible 13-ap0000nb dan zolang blijven werken? Dat is te danken aan de speciaal geselecteerde hardware!

4-in-1

Dankzij de ongelooflijke batterijduur blijf je met de Spectre x360 Convertible 13-ap0000nb zowel op kantoor, onderweg als thuis doorwerken. Zijn design maakt hem veelzijdig genoeg om nuttig te zijn in alle situaties. Dit toestel is namelijk een 4-in-1 convertible. Naargelang wat je wilt doen, vorm je hem om van laptop tot tablet. Of plaats het toestel als een tent, met het scherm naar buiten en het scharnier naar boven. Leuk om een video op de trein te bekijken, bijvoorbeeld.

Wil je de collega’s iets tonen, dan gebruik je de HP Spectre x360 Convertible 13-ap0000nb als een klassieke laptop, maar met het scherm naar buiten gedraaid. Je hoort het: je kunt alle kanten op met deze knappe convertible van HP.

Stijlvol onderweg

Met de Spectre x360 Convertible 13-ap0000nb maak je een goede indruk. Hij is afgewerkt met een hoogwaardige behuizing uit aluminium. Heel knap is het contrast tussen de donkerzilvergrijze kleur en de koperkleurige accenten aan de zijranden. Dat geeft hem een elegante uitstraling. Hij is ook duurzaam dankzij de metalen behuizing die gemaakt is om een leven op de baan te overleven.

Dankzij de fenomenale batterij moet je deze convertible niet om de haverklap opladen. Moet het toch een keer, dan moet je niet lang wachten. Binnen 30 minuten is hij voor vijftig procent opgeladen.

Het design zet het adembenemende Micro Edge Full HD-scherm van de Spectre x360 Convertible centraal. Schermranden? Die zijn er nauwelijks. Ook functioneel is het ontwerp heel slim. Zo is deze HP-convertible ontworpen om je privacy beter te bewaken, met een ingebouwde vingerafdruklezer en een ‘killswitch’ om de geïntegreerde webcamera gegarandeerd uit te schakelen.

HP Help

De Spectre x360 Convertible 13-ap0000nb is een goed gebouwd toestel dat gemaakt is om jaren mee te gaan. Maar wat als het toch fout gaat? Dan is er HP Help, een unieke dienst die je zo snel mogelijk uit de nood helpt. Is er een probleem, dan kun je rekenen op goede telefonische ondersteuning. Komt het dan nog niet in orde, dan kun je kiezen tussen het toestel door HP te laten herstellen of een erkende technieker bij je langs te laten komen. Op die manier kun je zo weer aan de slag!