Menu
Terug

Panasonic Lumix DMC-GX80 Premium Kit

07 mei 2019

De Panasonic Lumix DMC-GX80 is een compacte camera die razendsnel reageert en scherpe beelden maakt. Dankzij de drie meegeleverde lenzen in de Premium Kit ben je op elke situatie voorbereid.

Compact en krachtig

De Lumix DMC-GX80 is een compact en licht fototoestel dat je overal mee naartoe neemt. Hij levert een uitstekende beeldkwaliteit dankzij de grote sensor in Four Thirds-formaat - 10x groter dan de camera in je smartphone. De 16 megapixels zorgen ervoor dat je foto’s met veel detail kunt vastleggen. De DMC-GX80 bevat bovendien geen laagdoorlaatfilter, wat wil zeggen dat je de scherpst mogelijke beelden krijgt.
Deze camera bevat ingebouwde beeldstabilisatie. Daarbij kan de sensor bewegen om trillingen van het toestel tijdens de opname te compenseren. Als er weinig licht is, kun je toch scherpe foto’s maken. En wanneer je een lens gebruikt die ook de Panasonic Mega O.I.S.-beeldstabilisatie bevat, werken beide systemen perfect samen om handbewegingen te compenseren.

Leg het moment vast

De Lumix DMC-GX80 heeft een snel autofocussysteem zodat je makkelijk kunt reageren als je iets wilt fotograferen. De autofocus werkt ook tijdens het filmen, in de superhoge 4K-resolutie met vier keer zoveel detail als Full HD. De 4K Photo-functie maakt het mogelijk om het perfecte moment vast te leggen. Je maakt dan een reeks beelden in 4K-resolutie met 30 opnames per seconde. Nadien bekijk je die en bewaar je de foto van het juiste moment - een druppel die in een plas valt, een ballon die openspat, … Ook de Post Focus-functie is bijzonder. Je kunt na de opname kiezen waarop je wilt scherpstellen. Je kunt een beeld laten samenstellen waarin alles scherp is, van voor- tot achtergrond.

Steeds de beste lens

Bij de Lumix DMC-GX80 Premium Kit krijg je drie objectieven. Zo kun je voor elk onderwerp de juiste lens kiezen. De heel compacte Lumix G Vario 12-32mm is een lens voor alledag waarmee je landschaps-, interieur-, groeps- en reisfoto’s kunt maken. Dankzij de Mega O.I.S.-beeldstabilisatie kun je ook binnen en ’s avonds scherpe foto’s maken. De Lumix G Vario 35-100mm is een zeer compacte telelens met een groot zoombereik; ideaal voor portretten, om vanop afstand details vast te leggen, en voor sport en actie. De Lumix G 25mm geeft dezelfde kijkhoek en gevoel voor perspectief als het menselijke oog. Daardoor zien portretten, landschappen en interieurfoto’s er heel natuurlijk uit. De Premium Kit bevat ook nog een geheugenkaartje van 8 GB en een draagtas, zodat je de camera en de compacte objectieven overal mee naartoe kunt nemen.