Menu
Terug

Print tot 12.000 pagina’s met de Canon PIXMA MEGATANK G3501

03 september 2020

Met de multifunctionele PIXMA MEGATANK G3501 van Canon print je documenten en foto’s in hoogwaardige kwaliteit tegen een betaalbare prijs. De perfecte keuze voor thuis en op kantoor.

Printer met megatanks

Deze compacte en stijlvolle alles-in-één printer bevat geen inktcartridges die je om de haverklap moet vervangen. De inkt zit in grote inkttanks die je zelf bijvult. Doordat de inkttanks aan de voorzijde zitten, kun je in een oogopslag het inktniveau controleren en indien nodig snel bijvullen. De vier inkten (zwart, cyaan, magenta en geel) zitten in handige flesjes. Om een tank bij te vullen, open je het klepje en spuit je inkt in de tank. De meegeleverde flesjes zijn genoeg om maar liefst 7.000 pagina’s in kleur en 12.000 pagina’s in zwart-wit te printen. Daardoor is de prijs per afdruk veel lager dan bij een gewone printer met losse cartridges. Canon heeft ervoor gezorgd dat het printsysteem optimaal blijft werken, ook als je heel veel print.

canon, pixma, g3501

Puike kwaliteit

De PIXMA G3501 gebruikt hoogwaardige zwarte pigment- en dye-kleureninkt. Daarmee print je haarscherpe teksten en prachtige, levendige afbeeldingen. Je kunt ook binnen zestig seconden foto’s van 10 x 15 cm zonder witrand printen. Je mooiste foto’s komen nog beter tot hun recht op het speciale Canon-fotopapier, verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

canon, pixma, g3501

Past overal

Door zijn compacte en slanke ontwerp past de PIXMA G3501 in elk huis en op elk (thuis)kantoor. Ook op een studentenkot waar niet veel ruimte is, vind je vast een plaatsje. En het is niet nodig om de printer in de buurt van je computer te zetten, want via de ingebouwde WiFi-functie stuur je printopdrachten gewoon draadloos door.

Draadloos werken

Met de WiFi-functie kun je vanop elk toestel printen; met de Canon PRINT-app op je smartphone of tablet kun je direct printen. Via de PIXMA Cloud-service heb je toegang tot online services zoals Dropbox en OneDrive. Er is zelfs een handige functie waarmee je direct kunt printen vanaf Facebook en Instagram. De PIXMA G3501 is gemaakt om veel te printen, en dan wil je hem ook lang zonder zorgen gebruiken. Canon verlengt daarom de garantie van een jaar gratis tot drie jaar.

Troeven

  • Grote inkttanks: vaarwel kleine cartridges: de PIXMA G3501 bevat grote tanks voor de vier inkten.
  • Zichtbaar inktniveau: je ziet in een oogopslag wanneer het tijd is om inkt bij te vullen.
  • Canon Print-app: met de Canon Print-app print je moeiteloos vanaf je smartphone of tablet.
  • Verlengde garantie: als je deze printer registreert, verlengt Canon je garantie tot drie jaar.
canon, pixma, g3501
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()