Menu
Terug

Product van de Maand: Nikon D3500

Alledaagse topkwaliteit
Leestijd minuten
04 oktober 2018

De Nikon D3500 is een digitale spiegelreflexcamera die ideaal is voor beginnende fotografen. Hij is compact en licht, maar levert een topkwaliteit die met gemak je smartphonebeelden overtreft.

Voortreffelijke prestaties

Als je foto’s maakt met je smartphone, weet je dat de kwaliteit pijlsnel achteruitgaat zodra het donkerder wordt. Dat is niet zo met een camera als de Nikon D3500. Dankzij de grote sensor en het ruime lichtgevoeligheidsbereik maakt hij in alle omstandigheden scherpe en gedetailleerde foto’s die je met een smartphone gewoon niet kunt maken. De snelle autofocus houdt onderwerpen perfect scherp, ook als ze bewegen. En dankzij de snelheid van vijf beelden per seconde bij continuopnames kun je ook actie haarscherp vastleggen.

De D3500 is gemaakt op maat van de beginnende fotograaf. Met de populaire Hulpstand van Nikon is fotograferen kinderspel, omdat je meteen te zien krijgt hoe instellingen kunnen worden aangepast om foto’s en video’s de gewenste stijl mee te geven. Naarmate je meer ervaring opdoet, kun je de camera zelf gaan instellen zoals je wenst. Via de ingebouwde creatieve effecten kun je jouw foto’s meteen al een unieke look meegeven.

Goed in de hand

De Nikon D3500 heeft een ergonomische ontwerp met een diepe grip en knoppen die ruim naast elkaar zijn geplaatst. De camera voelt direct comfortabel in de hand en de achterzijde van de camera biedt voldoende ruimte om de duim te laten rusten. De D3500 is bovendien zo compact en licht dat je hem overal mee naartoe kunt nemen. En dankzij de lange gebruiksduur van de batterij kunnen je van ’s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat blijven fotograferen en filmen.

Lenzen

De D3500 maakt deel uit van Nikons beproefde fotografiesysteem dat met je meegroeit. Met de NIKKOR-objectieven en Speedlight-flitsers van Nikon kun je jouw creatieve mogelijkheden uitbreiden. Dankzij de robuuste objectiefvatting van de D3500 kun je gemakkelijk verschillende NIKKOR-objectieven gebruiken, van telezoomobjectieven tot groothoekobjectieven met vaste brandpuntsafstand.

Delen

Via de gratis SnapBridge-app voor iOS en Android maakt de D3500 een verbinding met je smartphone of tablet. Terwijl je fotografeert, worden de nieuwe foto’s automatisch naar je mobiele toestel gestuurd, en kun je ze onmiddellijk delen op je favoriete sociale media.

Ook voor video

Met de D3500 kun je ook films in Full HD-resolutie vastleggen. Dankzij een beeldsnelheid tot 60p worden bewegingen in de video vloeiend vastgelegd. Dankzij het grote ISO-lichtgevoeligheidsbereik kun je ook bij een bewolkte hemel of ‘s nachts perfect filmen.

Zonder zoom

De D3500 wordt aangeboden in verschillende kits met een of meer lenzen. Hou je van mooie wazige achtergronden, probeer dan zeker eens het lichte AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G-objectief met vast brandpunt. Deze lens is ideaal voor opnames op straat en spontane portretten.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()