Menu
Terug

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G: slank, dun en toch supersnel

05 augustus 2021

Een immens scherm waar je video’s van af spatten en dat perfect is om je creatieve kant op te laten botvieren? En een mooi design, een tekenpen en veel handige features? Dat moet enorm veel kosten … Of toch niet?

Net een topmodel

De Samsung Galaxy Tab S7 FE is het jongere broertje van de machtige Galaxy Tab S7 en S7+. Een echt topmodel dus, maar deze Fan Edition is er nog meer voor de creatieveling - maar niet alleen voor hen. Het scherm is groter en scherper dan bij de meeste tablets, waardoor je videogesprekken, documenten en streamingvideo’s haarscherp verschijnen. Met handige functies als DeX tover je een bureaublad met apps op het scherm. Een toetsenbord aansluiten? Geen probleem.

S Pen

De S Pen krijg je er bij en dat is wel heel handig. Hiermee krijg je een extra manier om notities te maken of snel een briljant idee neer te pennen. Je kunt met de S Pen ook knappe tekeningen creëren. Ze is zeer gevoelig en detecteert zelf hoe hard je drukt, zodat je ook fijne, subtiele pennenstreken op magische wijze ziet verschijnen. Als je iets neerpent, kan de Samsung Notes-app zelfs je geschrift omzetten naar tekst – terwijl je aan het schrijven bent! Gedaan met schrijven? De S Pen hangt magnetisch aan de tablet vast.

Prima prestaties

Ook als werkpaard kan deze krachtige en knappe tablet perfect dienst doen. Samsung heeft veel praktische functies voorzien. De DeX-modus bijvoorbeeld, net als de Book Cover Keyboard-accessoire. Je tablet wordt zo een echte laptop. Tijdens het werken is het ook heel handig dat je twee of drie apps naast elkaar kunt tonen en je belangrijke apps snel kunt bereiken via het Edge Panel aan de zijkant van het scherm. En als je ’s avonds even stoom wilt afblazen, dan ontdek je snel dat deze tablet video’s meeslepend presenteert. Het klinkt ook geweldig. De twee ingebouwde speakers, Dolby Atmos en 360 Audio (met de Galaxy Buds-oortjes) laten je muziek en gamegeluid meeslepend klinken.

Geweldige batterij

Samsung heeft een supergrote batterij ingebouwd in de Galaxy Tab S7 FE, waardoor je tot dertien uur continu video’s kunt kijken. Dat is wel een heel lange vlucht of autorit naar de vakantiebestemming! Is de batterij leeg? Dan snellaad je deze tablet in negentig minuten weer helemaal op. Het straffe is dat de Galaxy Tab S7 FE ondanks die megabatterij toch heel dun en licht is.

Troeven

  • Machtig beeld: op het 12,4-inch scherm tonen 2.560 x 1.600 pixels. Haarscherp dus!
  • Kies je kleur: de metalen body is verbluffend mooi en je kunt kiezen uit vier kleuren.
  • AKG-geluid: games en films klinken geweldig dankzij de dubbele speakers en Dolby Atmos-ondersteuning.
  • Straffe prestaties: de hardware is snel en er is veel opslagruimte voor je apps en media.
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()