Menu
Terug

Samsung Galaxy Z Flip: klein én modieus

30 april 2020

Geen zin in een grote, logge smartphone die je overal meesleurt? Tijd voor iets totaal nieuw en anders: de Samsung Galaxy Z Flip. De eerste smartphone die echt bij jouw leven - en je handtas - past.

Trendsetter?

Smartphones worden alsmaar groter en krachtiger. Dat is wel tof, maar zeker niet altijd handig. Neem zo’n ding maar eens mee als je een avondje gaat stappen met vriendinnen! Hij past amper in je handtas en helemaal niet in een zak van je zomerjasje. En als je hem bovenhaalt, is het net alsof je een televisie in je hand neemt. Tijd voor de Samsung Galaxy Z Flip, de nieuwe, openklapbare smartphone van Samsung. Als je het ons vraagt de meest trendy smartphone van het moment - maar ook superpraktisch en uitgerust met camera’s waarmee je de beste snapshots maakt.

Klein én groot

Het geniale aan de Galaxy Z Flip is het openklapbare design waardoor het toestel perfect in je handpalm past. Ja, net zoals de clamshell-telefoons van vroeger. Maar wel helemaal up-to-date en veel, véél mooier. Klap de Galaxy Z Flip open en je kijkt op een groot OLED-scherm dat over heel de binnenkant loopt, van boven tot onder. Schermranden? Amper te zien. Een ‘vouw’ in het midden zie je ook amper. Hoewel dit toestel dus heel klein en sierlijk is, kun je wel wanneer je wenst je favoriete apps en video’s in het groot bekijken. Je kunt zelfs twee apps tegelijkertijd tonen!

samsung, galaxy z flip

Zet hem hoe je wilt

Oude clamshell-telefoons kun je enkel helemaal open- of dichtklappen. Dan kun je met de Galaxy Z Flip toch veel meer. Ja, zet deze stijlvolle Samsung-smartphone gewoon in de stand die jij wilt. Plat op tafel, met de bovenkant van het scherm naar je gericht zodat je handenvrij videochat? Check! Zo maak je ook de beste selfies en foto’s uit unieke perspectieven. Er is zelfs een timerfunctie die je enkele seconden geeft om de perfecte pose aan te nemen.

De knapste thuis

Dat je het scherm aan de binnenkant kunt dichtvouwen, is straf. Maar geloof ons: eerst zal je vallen voor zijn uiterlijk. Dichtgevouwen is de Galaxy Z Flip net een elegant make-updoosje, het perfecte formaat om in een handtas te passen. Helemaal wow zijn de twee afwerkingen: Mirror Purple en Mirror Black. Neen, het is niet zomaar één kleur. Dat zou saai zijn. Naargelang de lichtinval verandert deze smartphone subtiel van tint. Echt luxe!

Snel bellen of een selfie nemen

Onderweg snel een berichtje checken of een selfie nemen? Je moet de Samsung Galaxy Z Flip niet openvouwen om die dingen te doen. Aan de buitenkant is er ook een schermpje. Haal hem uit je handtas, doe snel je ding en stop hem weer weg. Geen tijd verloren! Open- en dichtklappen mag je zo vaak doen als je wenst. De Galaxy Z Flip kan tegen een stootje. Wist je trouwens dat het scharnier geïnspireerd is op hoe een lotusbloesem opent?

samsung, galaxy z flip

Uniek, maar zonder compromissen

Met de looks en het design zit het helemaal goed. Maar je betaalt niet enkel daarvoor. De Galaxy Z Flip is ook gewoon een topmodel, met goede prestaties en een batterij die lang meegaat. En natuurlijk een uitstekende camera die ook probleemloos scherpe foto’s maakt in een stemmig verlichte ruimte of ’s avonds aan het strand. Je kunt de Galaxy Z Flip zelfs zo plooien dat hij zelf rechtstaat en jet met de Night Hyperlapse-functie een kunstige nachtfoto creëert.

Het is duidelijk: Samsung heeft met de Galaxy Z Flip een icoon gecreëerd, een smartphonen die echt bij jouw leven past. Klein voor onderweg, groot als je meer wilt. En in alle omstandigheden bijzonder stijlvol. Oef, eindelijk!

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()