Menu
Terug

Samsung-smartphones: al tien jaar aan de top

25 november 2019

Samsung viert feest! Niet alleen heeft het met de Galaxy S10e/S10/S10+ en de Galaxy Note10/Note10+ de beste smartphones in huis, ze tonen ook de decennium lange ervaring van Samsung in het ontwikkelen van krachtige vlaggenschiptoestellen.

De absolute top

Met de Galaxy S- en Note-smartphones pakt Samsung al tien jaar lang uit met toestellen die topprestaties koppelen aan grensverleggende camera’s. Het verbluffende design en de handige features die je leven echt aangenamer maken, zijn ook altijd van de partij. Waar je ook naartoe gaat, want deze designtoppers zijn water- en stofbestendig. Samsung stopt ook de allerbeste cameratechnologie in deze smartphones, zoals een ultrabrede lens waarmee je landschappen of een grote vriendengroep helemaal vastlegt.

samsung

Shaky video’s?

Niet met deze smartphones. Optische stabilisatie zorgt voor vloeiende beelden, ook als je aan het lopen bent. Een extra Time-of-Flight-camera meet accuraat waar objecten en mensen staan, zodat je haarscherpe portretten maakt of zelfs objecten kunt meten. Kortom, de Galaxy S10/10+ en Note10/10+ bieden letterlijk de kracht van tien!

samsung

Heel de dag op pad

De Galaxy S10- en Note10-smartphones delen een aantal zaken. Denk aan een batterij waarmee je probleemloos de dag mee doorkomt. Heeft je vriend een stroomtekort? Via Wireless PowerShare kun je met je smartphone een tweede opladen, gewoon door ze op elkaar te leggen. Hiermee kun je ook je smartwatch of een ander toestel via draadloos opladen van stroom voorzien. De knappe, gebogen Infinity-O-Display zal je meteen spectaculair vinden aan de Galaxy S10, S10+, Note10 en Note10+. Met een schijnbaar oneindig beeld - waar zijn de schermranden? - is het een plezier om naar te kijken. Ook ’s nachts, dankzij de rustgevende Night Mode. De simpele One UI-gebruiksinterface zorgt dat je moeiteloos met deze smartphones aan de slag gaat - en het is ook veilig. Het scherm biedt niet enkel een verbluffende beeldkwaliteit, het wordt ook niet onderbroken door een grote uitsparing voor de selfiecamera. Je ziet de camera nauwelijks, net zoals de vingerafdruksensor, maar hij is er wel.

Kies jouw Samsung Galaxy-smartphone

Professionals en creatievelingen zijn dol op de Galaxy Note10 en de grotere Note10+. Ze bezitten de beste hardware en bieden de ultieme kracht voor zware apps en games. Dankzij de meegeleverde S Pen zijn ze heel praktisch. De S Pen is een echte redder in nood: maak notities tijdens meetings en vergeet nooit nog iets. Of teken snel een schema van die uitleg van de docent. Er zijn nog meer fantastische dingen aan de Galaxy Note10 met 6,3-inch AMOLED-scherm en de Galaxy Note10+ met een scherp 6,8-inch AMOLED-scherm. Wat dacht je van DeX? Dat is een adapter om de Galaxy Note10/10+ te verbinden met een computerscherm en als een volwaardige computer te gebruiken. Ronduit indrukwekkend, zoals alles aan deze Samsung Galaxy-smartphones!

Fris design

De Samsung Galaxy S10e is nieuw in de geschiedenis van de S-reeks. Deze smartphone introduceert een cool design en hippe kleuren aan een bereikbaar prijspunt. Het platte scherm en de gemetalliseerde achterkant uit glas geeft deze rasechte S10-smartphone een unieke look-and-feel.

samsung
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()